Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Danas pecao sa brodica na dunavu jedan ne realizovan udarac a drugi je bio kacen koji je odma krenuo uz dunav i struna mi se zapetlja od propeler a u PM. sutra ce biti popravni.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bboy OR DIE !!!
Re: Šta ste radili danas?
Nije baš danas nego juče sam se pripremao za iduči tjedan. Možda ću na desetak dana na Borovik. Pa sam rolao bojle jedno 5-6 kg. Sutra bi trebao još toliko, pa da bude ve spremno.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Počeo pripreme za organizovanje I Međunarodnog feder kupa u Kanjiži .Opširnije u rubric Feder-Ostalo-Feder takmičenja.
Važna napomena kolege sa MB foruma koji dolaze iz drugih država imaju besplatno noćenje u privatnom smeštaju.Bistro !
Važna napomena kolege sa MB foruma koji dolaze iz drugih država imaju besplatno noćenje u privatnom smeštaju.Bistro !
Djole kod tebe je uvijek zanimljivo jer ti se dese nevjerovatne stvari
DOX wrote:Danas pecao sa brodica na dunavu jedan ne realizovan udarac a drugi je bio kacen koji je odma krenuo uz dunav i struna mi se zapetlja od propeler a u PM. sutra ce biti popravni.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hahahaha e boki svaka ti cast hehe bas me nasmija
Hahaha. Lud totalka
Al perfekt je odglumio
Al perfekt je odglumio
danas je bio jedan manji bucov kojeg nisam htio ni da slikam!
Bboy OR DIE !!!