rolanje boila
Moderator:Masterbih
Re: rolanje boila
mašina ti prebrzo vrti...izbacuje kobsicu van....nije dobro....
Ako neko zna kako ovo da sredi da se vidi video,svaka mu cast to je malo previse za ovakvog strucnjaka novih tehnologija kao sto sam ja.
Ovako mi to zbrckamo kod mene na spratu
Ovako mi to zbrckamo kod mene na spratu
Bolje radi roler sa jednim valjkom,ovakve masine su isfurane,svako moze da je napravi al pravu masinku moze samo moj jaran KKarp 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Daj slike da ju vidimo.Limar wrote:Bolje radi roler sa jednim valjkom,ovakve masine su isfurane,svako moze da je napravi al pravu masinku moze samo moj jaran KKarp
Nemogu slike jer se radi za prodaju,ako sve bude kako treba okvirna cena bi bila oko 80e,radi na 220v i na 12v
Pa ta masina se pravi vec 3 godine i nikako da se napravi ako mu fali neki sraf od miga 29 mogu da mu sredim imam jedan rasklopljen na tavanu 
E moj pozeru,pa tvoj tavan je pun šifonjera,da si i dalje dobar s nama video bi je jos prosle godine
Aj ze si vravel ze mas aviom do humna,ale do vinjici al na palaseeeee,JAJ!preco se bome klamat kedj sme taka rodjina
Aj ze si vravel ze mas aviom do humna,ale do vinjici al na palaseeeee,JAJ!preco se bome klamat kedj sme taka rodjina
pa zar vam toliko treba da utvrdite da li je sve uredu, inace zanimljiva je to cena ako nije greska 80eLimar wrote:E moj pozeru,pa tvoj tavan je pun šifonjera,da si i dalje dobar s nama video bi je jos prosle godine
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes