Koje boile na proljece
Moderator:Masterbih
Ja se izvinjavam, zaboravio sam napisem te podatke.
Ovo je snimak nakon 2 sata u vodi (Temperatura vode 8C°)
Velicina mamca: 16mm
Re: Koje boile na proljece
E onda je bas topiva, alal vera!!!rocko wrote:Ja se izvinjavam, zaboravio sam napisem te podatke.
Odlicno izgleda ...na vecoj temperaturi ta reakcija ce biti daleko brza a sam mamac daleko efikasniji....
Cak i dARKO stavlja jaja a Ti ih ne stavljas. Da te dARKO lisica vidi da ovako koristis ove njegove citate, siguran sam da bi popizdio.RED DRAGON wrote:Budučnost su boile bez jaja, ovo se već ovde kod nas radi jedno duže vreme. Tako nešto se
može ostvariti sa prirodnim alternativnim vezivnim sastojcima, sa razno-raznim
biljnim proteinima koji se već duže vreme koriste u prehrambenoj i mesnoj industriji.
Uz pomoć modificiranih skrobova koji se već dugi niz godina koriste u pekarsjoj
industriji i tako dalje. Prednost ovako jedne boile je duži rok trajanja, misli na plesanj
i ono jedno “mućak jaje”.
Drugi veoma važni aspekt je CENA boile. Ona već sada dostiže absurdne cifre!
Fabrikant napravi boile, trgovac na veliko kupi tone tih boila koje posle prodaje
prodavnicama ribolovačkog pribora, mi koji kupimo te boile dakle isdržavamo tri
familje u tom lancu. Svi zarade i svi su sretni, možeš da zamisliš koje sastojke koristi
ta dotična fabrika te kojeg kvaliteta su ti sastojci…
Ovo mi je jedan od njih dvojice dao na uvid,da pročitam i pokazao svoj mix bez jaja da probam po njemu napraviti svoj.
Meni dovoljno za neke moje stvari.
Ali kako sam reko svako ima svoje mišljenje i ja ga poštujem!
Ti si samo jedan cyber pecaros i nista vise.
Svojevremeno je bio jednom na bih-ribolov.com forumu jedan tako slican tebi. Pojavio se niotkud. Joka77 mu nik bio. Al' on nije kopirao tudje tekstove i postavljao ih pod svoje. Interesantan mali bio pravo. Njemu je Rod HUtchinson bio od djeda prijatelj a sa Simon Crow-om je pecao et' onako, iz dosade.
Na kraju administraciji su dosadile lazi te su ga uklonili.
Nasao sam ga neki dan na facebooku. Izgleda da je mali patoloski lazov.
Nisi ti kao on, al' si mu vrlo slican sa ovim stvarima.
- Attachments
-
- Joka77.jpg (145.88KiB)Viewed 11061 times
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Koje boile na proljece
Al moj Tare ima jos na koje me podsjeca ovaj strucnjak... Ima ih ima.. Ima i postulata... Hahahahah al Joka je neprevazidjen..
Jeste nezgodno, ali RED D. moras i nas shvatiti, na ovom forumu nece biti suplje price.
Znaci, da neko sa strane ne pomisli kako mi clana kritikujemo itd.. mi mu nasuprot dajemo iskrene savjete i ujedno edukujemo druge pocetnike ili one koji zele da se bave izradom mamaca itd.
Tako da..
Linear, ovaj je bas zanimljiv decko, Kupa je cudo
Znaci, da neko sa strane ne pomisli kako mi clana kritikujemo itd.. mi mu nasuprot dajemo iskrene savjete i ujedno edukujemo druge pocetnike ili one koji zele da se bave izradom mamaca itd.
Tako da..
Linear, ovaj je bas zanimljiv decko, Kupa je cudo
ma ok je citirati neki tekst,al usustini nije ni skontao sta je lisica rekao tim tekstom...mesaju stvari usustini su se pogubili u magli puno tekstova im se izmesalo u glavi...
Kakv bio bio miks,belo brasno cetristo grama,kukuruzno brasno 500 grama i 100 grama pirea u prahu,jaja su vezivo i aroma anasa
da li bi to valjalo probati,na slobodnom pecanju doduse moze i na takminju
da li bi to valjalo probati,na slobodnom pecanju doduse moze i na takminju
Prdo jel bijelo brasno ostro ili je ono za kolace?
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
neverujem da bi se bas stim receptom napeca sarana,mozda na nrekoj nenapadnutoj vodi za brz ribolov 1,2 dana prihrane pa da otpecas pa da vidis,mozda bi imao nesto,jel to su cisti ugljeni hidrati sa masnocom iz jaja.to sto si naveo belo kukuruzno brasno i palenta tj.kukuruzno brasno cine ti 90% mix to ti klasicna pura aromatizovana ananasom i zasladjena.