Na sta?
Moderator:Masterbih
Re: andjelko
Što se kemije tiće osobno stavljam manje od propisane doze na pakovanju u samu boilu .Ali zato koristim dipove maksimalno.
A što se mamaca tiće nadam se da ću ove godine loviti na

A što se mamaca tiće nadam se da ću ove godine loviti na
Sto se tice dipovanja maximalno ,a hemija zavisi negde koliko je neophodno a vise puta ( malo ) manje od propisane...
a nadam se da od ove godine koristiti MAMCE
a nadam se da od ove godine koristiti MAMCE

naravno da cemo pecat na
,ali ja mislim da cu forsirat neke malo mace franfursku cu da guram mora da proradi,dobro mi se pokazala bananas ili mesavina ananas i banana,sve zavisi koliki ce vodostaj bit,
,ali ja mislim da cu forsirat neke malo mace franfursku cu da guram mora da proradi,dobro mi se pokazala bananas ili mesavina ananas i banana,sve zavisi koliki ce vodostaj bit,Re: andjelko
Kolicina hemije zavisi od vode na kojoj se lovi, od temperature vode, od onoga sto se zeli postici, od duzine kampanje, da li je rekreativno ili takmicenje... Pravilo je da nema pravila i da treba probati sve. Nekad cak i nelogicne stvari mogu doneti dobar rezultat. Pa saran je to! 
Naravno da čemo koristiti
boile ali mislim da čemo imati vremena i za isprobati koji svoj novi mix sa njihovom kemijom.
Jer koliko sam shvatio da će biti i kemije za kupiti (čak povoljnije) kod
.
Tako da ću vjerovatno isprobat to novo.
Bistro.
boile ali mislim da čemo imati vremena i za isprobati koji svoj novi mix sa njihovom kemijom.Jer koliko sam shvatio da će biti i kemije za kupiti (čak povoljnije) kod
.Tako da ću vjerovatno isprobat to novo.
Bistro.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Evo Masterbih proizvode ču iztestirat maximalno,več sam tolko pročitao i vjerujem im u kvalitetu
,tako da jedva čekam ,ko peca i upeca 
Ivo i ja sam takvog mišljenja.
Pozdarav.

Pozdarav.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Vlastitim boilama radim od propisanoj hemii najnize nivo.
Frankfurter,
Squid
Smoked Herring ovo je sve is ccmoore
Ester 12 solar
a mamac za sove sezone mislim da bice cela paleta
jer mislim da su krojene za nase vode, tako da moramo da istestiramo ovo.
Frankfurter,
Squid
Smoked Herring ovo je sve is ccmoore
Ester 12 solar
a mamac za sove sezone mislim da bice cela paleta
jer mislim da su krojene za nase vode, tako da moramo da istestiramo ovo.