Šarandžije u zimskim danima
Moderator:Masterbih
iskreno receno ja bacam kamencice u vodu,ne zezam nego ozbiljno,jer mi sincic od cetir godine u ovim zimskim danima hoce na vodu i da spava u satoru i tako nas dvojica idemo bacat kamencice u vodu,
Re: Šarandžije u zimskim danima
Da ne duzim u ovim danima sremam pribor ,malo vise sam na internetu ,ali kad me unuk zove tada sa njime odem do Tise ,obidjemo camac ,izbacimo vodu ako ima ,ako je lepse vreme i provozamo se koji put .Obidjem kolegu ,poricamo o proslogodisnjem uspehu ,dogovaramo se za narednu sezonu. 
Zima je jedno posebno vrijeme za ribolov. Kada imaš pravi šator, dobru vreću za spavanje i plinsku grijalicu, nije problem loviti i na minus temperaturama.
Na Mrežnici 08. 01. ove godine temperatura je bila oko nule a u šatoru oko +12. Na žalost riba nije dobro grizla ali i upis kod takvih ribolova jako veseli ribiča.
Tako me je razveselila i ova jedanaestica...
Mene samo led na vodi može spriječiti u ribolovu, tako da su svaki mjesec najloni u vodi po nekoliko dana.

Uploaded with ImageShack.us
Kao što rekoh ovo ja radim po zimi:

http://kocophotolog.blog.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Spremam zamrzivac, ocistim ga, pa opet napunim ga sa mamcima
Radim planove za buduce sezone, i ako je temperatura ok(iznad 0) ondak palim na Zelezarskom jezero, jer nikad ne mrzne da prodzem neko vreme na vodi.
Spremam partikle, i naravno gledam videa i
Spremam partikle, i naravno gledam videa i
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

E vidi ga kako viri ispod kape. Hahahahahhaha... Odavno nisam vidio interesantniju sliku.koco wrote:Kao što rekoh ovo ja radim po zimi:
Jedan od dražih šarkija bez obzira na veličinu-bitni su uvjeti kad je ulovljen!
http://kocophotolog.blog.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Posto zimi "kralj" nije aktivan, ja lovim bjelu ribu i smudja
polako se pripremam za sledecu sezonu, gledam filmove o ribolovu i tako to hehe 
Bboy OR DIE !!!
GRGA RI wrote:
Zima je jedno posebno vrijeme za ribolov. Kada imaš pravi šator, dobru vreću za spavanje i plinsku grijalicu, nije problem loviti i na minus temperaturama.
Na Mrežnici 08. 01. ove godine temperatura je bila oko nule a u šatoru oko +12. Na žalost riba nije dobro grizla ali i upis kod takvih ribolova jako veseli ribiča.
Tako me je razveselila i ova jedanaestica...
Mene samo led na vodi može spriječiti u ribolovu, tako da su svaki mjesec najloni u vodi po nekoliko dana.
Uploaded with ImageShack.us
nisam se uspio upisati,prvi puta do sada na mreznici,ali i sam lovim uvijek, osobito mreznica,jer
btw lijepa riba