Izvestaji takmičenja
Moderator:Masterbih
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Mamac leti gore do sajle...
Dobitna kombinacija. River+podizac.
Najveca riba takmicenja, 21.41kg.
Do ove godine moj licni rekord je bio 20.50kg. Na Euro Carp Cupu na Tresetiste, prepravio sam ovaj rekord na 20.85kg. A sad vec je i to proslost... ![opopa** [hiphiph[]](./images/smilies/hipiples.gif)
Re: Izvestaji takmičenja
Bravo Roland, svaka čast čestitam

Primite i od mene iskrene čestitke

Sa kolegom iz Horgoša učestvovali smo na 24 časovnom porodičnom takmičenju u Sentešu u Mađarskoj.Pecali smo trojica , kolega moja supruga i ja.Takmičenje je trajalo u subotu od 8,00 časova do nedelje u 8,oo časova.Preko dana sam pecao na štek a noću na feder.Pecalo se na rećici Kurca koja je duga oko 40 km i uliva se u Tisu.Proletos je tu bilo veliko trovanje i veliki deo ribe naročito krupna riba je uginula.U martu je izvršeno poribljavanje šaranom od 200-500 grama koji se hvatao na takmičenju. Bodovala se ukupna težina ulovljene ribe kao i broj komada.U obe kategorije osvojili smo 1 mesto. Uhvatili smo 198 kom ribe šarana, patuljastog soma bele ribe ukupne težine 16.3 kg. Pecalo se na Masterbih Specijal fider hranu sa dodatkom šećerca a za mamac smo koristili šećerac u kombinaciji sa belim crvićima.
- Attachments
-
- 10365519_712101005495604_6212092617128539701_o.jpg (363.12KiB)Viewed 13716 times
-
- 026.jpg (1.65MiB)Viewed 13716 times
-
- IMAG2359.jpg (1.16MiB)Viewed 13716 times
-
- 011.jpg (1.62MiB)Viewed 13716 times
Sve cestitke Anrdas!!
sta reci svaka rec je mala na ovakve uspehe,zato kapa do poda 
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

atoth wrote:Sa kolegom iz Horgoša učestvovali smo na 24 časovnom porodičnom takmičenju u Sentešu u Mađarskoj.Pecali smo trojica , kolega moja supruga i ja.Takmičenje je trajalo u subotu od 8,00 časova do nedelje u 8,oo časova.Preko dana sam pecao na štek a noću na feder.Pecalo se na rećici Kurca koja je duga oko 40 km i uliva se u Tisu.Proletos je tu bilo veliko trovanje i veliki deo ribe naročito krupna riba je uginula.U martu je izvršeno poribljavanje šaranom od 200-500 grama koji se hvatao na takmičenju. Bodovala se ukupna težina ulovljene ribe kao i broj komada.U obe kategorije osvojili smo 1 mesto. Uhvatili smo 198 kom ribe šarana, patuljastog soma bele ribe ukupne težine 16.3 kg. Pecalo se na Masterbih Specijal fider hranu sa dodatkom šećerca a za mamac smo koristili šećerac u kombinaciji sa belim crvićima.
Šta reći osim naklon do poda...