Parco del brenta
Moderator:Masterbih
Pozdrav kolege!
Imam jedno pitanje ....
Ovako stoje stvari , imam rezervisane dvije pozicije na jezeru parco del branta u Italiji , pozicije 16 i 17 i peca se od 8 do 14 oktobra placeno je pola i jos treba uplatiti po 200€ po poziciji . Moje je pitanje imali iko da je zainteresovan za ovo pecanje ?? Ako ima neka se javi !
Moj kollega koji je trebao ici , nazolst ima debeo razlog zasto nemoze da ide ... A do pecanja je ostalo jos par dana a nisam nikog jos nasao da ide sa mnom tako ako je neko zaiteresovan neka se javi!
Tel 0046707800941
Amir
Imam jedno pitanje ....
Ovako stoje stvari , imam rezervisane dvije pozicije na jezeru parco del branta u Italiji , pozicije 16 i 17 i peca se od 8 do 14 oktobra placeno je pola i jos treba uplatiti po 200€ po poziciji . Moje je pitanje imali iko da je zainteresovan za ovo pecanje ?? Ako ima neka se javi !
Moj kollega koji je trebao ici , nazolst ima debeo razlog zasto nemoze da ide ... A do pecanja je ostalo jos par dana a nisam nikog jos nasao da ide sa mnom tako ako je neko zaiteresovan neka se javi!
Tel 0046707800941
Amir
Re: Parco del branta
Ovde se ubacio malo svedskih rijeci , ako ima iko zainteresovan za ovo pecanje neka se javi
Druze to najbolje da vidis po nekim stranima forumima jer tesko da ce neko od nasih, ali opet nikad se nezna..
Uffff steta da sam znao malo prije mozda bi se dogovorili jer vec dvije godine razgovaram sa ovim i trazim za neke pozicije ali ove dobre su uvijek zauzete. Treba napravit rezervaciju za dvije godine unapred.
Pa reko da prvo vidim ovde, mozda neko ima zaiteresovan a drugo neki me sa foruma i znaju pa kontam dabi to trebala biti neka olaksica mada nisam dugo aktivan na forumu.
Da istina je da se treba dosta unaprjed rezervisat ali vrijedi, ja sam iste pozicije pecao prosle godine i imao nezaboravno pecanje sa brukom riba preko 20kg zato mi se ne propusta ovo pecanje jer voda krije dosta velikih riba a neide mi se samom na takvu vodu!
Da jos 16. i 17. su odlicne pozicije, a pogotovo 17. jer vazi za najbolju na jezeru i stvarno je steta propustiti (naravno ko si to moze priustiti).
Ja da sam slobodan isao bi sigurno, ali bas u tom periodu sam obavezan da budem u Minhenu zbog ranijih termina.
Ja da sam slobodan isao bi sigurno, ali bas u tom periodu sam obavezan da budem u Minhenu zbog ranijih termina.
Hahaha secasi se nase price....hahah dok se nisu javili i rekli da ima slobodnih pozicija za 2019hahahah
Boris postavi ako hoces tih par slika sto sam Ti poslao od prosle godine mozda se ko napali na komade