Masterbih Bomber

Sve o voblerima..

Moderators: Masterbih, Alas

Post Reply
User avatar
Masterbih
Moderator
Moderator
Posts: 4648
Joined: 02 Dec 2011, 16:58
Location: Germany
Contact:

Masterbih Bomber

Post by Masterbih » 02 Sep 2014, 13:07

Masterbih Bomber je novi model “stare”, vrlo dobro poznate i lovne varalice sa ubitacnim karakteristikama koje smo unaprijedili tokom testiranja i udahnuli u ovaj novi model.

Image

Novitet je i to da sad ima duzinu od samo 2,5cm, vecu tezinu (3g) radi daljeg zabacivanja, visokokvalitetne VMC Black Nickel trokuke (crna niklovana boja), realisticne 3D oci, fenomenalan balans i kompijuterski dizajnirano proporcionalno tijelo sa kljunom, fantasticnu zavrsnicu lakiranja, jaci blijesak pod vodom, izuzetnu vibraciju i veoma laku kontrolu od strane ribolovca.
Novi model je sporo tonuci sa posebnom izazovnom vibracijom te je lovnost udvostrucena za razliku od starog koji je bio plivajuci.
Iako cete odma pomisliti kako je ova varalica samo za sitnije ribe poput Klena, Grgeca, Pastrmke itd., varate se, ona je izuzetna za lov svih grabljivica.
Ovom modelu tokom testiranja nisu oprostili Som, Stuka, Smudj, Bucov-Bolen, Mrena itd. jer su u Bomber-u vidjeli maleni izazovni i slasni zalogaj kojem se nisu mogli oduprijeti.
Kad lovite na Bombera, ribolov je bombastican i pun desavanja!
Masterbih bomber je varalica koju prosto morate imati. Odusevit ce vas!

Image

Dekori:
- Bomber SFC
- Bomber S

Specifikacije:
Duzina: 2,5cm
Tezina: 3g
Tip: Tonuci
Dubina zaranjanja: 0-1m

Image

Pakiranje:

Image

Post Reply

Return to “Vobleri”