koje pracke i koje gume na prackama koristite
ja koristim dosta,gume ne kupujem jer mi NE VALAJAJU NISTA KUPOVNE,zato imate u svakoj apoteci katetere i trazite romedove 18 i verujte sibate do 80metara
koje pracke koristite
Moderator:Masterbih
Re: koje pracke koristite
Fantastična praćka ali originalne gume su ipak zamijenili žuti kateteri
Dobar savjet anđelko taman mi treba guma za praćku jer mi je otišla
na praćki dobar savjet a praćka mi je marke balzer pozdrav.
korpe na pracki koje koristite
prvo otidji u radnju ribolovacku i onda otidji u apotecu i vidi razliku u ceni a da ne govorim o kvalitetuJolač wrote:Dobar savjet anđelko taman mi treba guma za praćku jer mi je otišla
Probajte pracke marke Stonfo i prateci pribor, gume, korpice itd..
Masterbih je postigao dogovor za distribuciju Stonfo proizvoda, ali u ponudi cemo ih imati tek od 6-og maja.
Masterbih je postigao dogovor za distribuciju Stonfo proizvoda, ali u ponudi cemo ih imati tek od 6-og maja.
Pracka ESP megapult sa originalnom korpicom (stane 18 boila od 16mm) za daljine do 30m , a za dalje imam neku Italijansku sa drenanovom korpicom ,naravno gumu sam promenio , hranim sa njom do 60-tak m
Andjelko wrote:koje pracke i koje gume na prackama koristite
ja koristim dosta,gume ne kupujem jer mi NE VALAJAJU NISTA KUPOVNE,zato imate u svakoj apoteci katetere i trazite romedove 18 i verujte sibate do 80metara
prijatelj mi radi u hitnoj, pa kad pukne guma njemu javim i on mi nabavi kateter, super stvar za pracke
ti si gori od mene a veruj kod nas nepuna dva evra dve gume i bacaj koliko hoceszorle82 wrote:Andjelko wrote:koje pracke i koje gume na prackama koristite
prijatelj mi radi u hitnoj, pa kad pukne guma njemu javim i on mi nabavi kateter, super stvar za pracke