Jezero-Mika Alas
Moderator:Masterbih
Svaka cast kolega trud se ipak isplatio...majstorski!!!

Re: Jezero-Mika Alas
Nego sta. A za jun mu spremam green u full varijanti da ga domacinski testiram!!!!
Doco uzivali ste koliko vidim. Svaka cast.
Odlicne slike
Odlicne slike
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
- RELJIC CARP
- Ribolovac

Mastebih-ov Mix se rolao fantasticno.Radio sam boile precnika 14 i 16 mm.Jaja i tekuce komponete su upile tacno kiligram mix-a.Koristio sam sledece sastijke:
10 jaja
15ml masterbih fruitamino
20ml masterbih liver extract
7.5ml zasladjivaca
2kk masterbih betaine
2kk soli
20ml ulja
8ml arome masterbih Undercover Monster Crab
Boile su se susile dva dana i lepo su se prosusile.

Na vodu stizemo oko 19h.Drustvo mi pravi otac.Boili cup se zavrsio u 16h raspitujem se kako su prosli na odabranoj poziciji i saznajem da su bili medju zadnjima, malo razocarenje ali smo reseni da otpecamo sa maksimalnim zalaganjem.Raspremamo se i zabacujemo oko 19:40, uzimam spod stap u ruke da nahranim kad kuca riba , oooooooo radosti bice super.Izvlacimo ribu oko 9kg , posle hranjenja do 21:30 8 riba ,5 usacenih i 3 spadanja,dva puta imamo dupli run.Imali smo i jednog malisu

Nece biti spavanja nocas pomislim.Riba je navikla na vecu kolicinu hrane tako da kada ne raketiram , kobram boile.Ali posle 22h riba prekida sa intenzivnim hranjenjem , pa stajem i ja sa hranjenjem. Do ponoci uspevamo jos jednu ribu da izvucemo i jedna nam spada.
Do 4:30 se nista nedesava.
kako to i obicno biva, kafa se pije kad kucanje. prelep sarko 15kg ,ujedno i najveca riba kampanje.

kako je svanulo tako je krenuo sitan saran da urnise boile, nasao sam jednu boilu 30mm stavim nju i dobijem ribu

toliko su velike da nemogu da pomere olovo 80g
ne gubimo nadu nego radimo i do kraja dana uspevamo da dobijemo jos 6 riba oko 10kg i 2 nam spadaju, a malisana 40tak komada , retko je bilo da prilikom izvlacenja radi kontrole boile nije bila riba okacena na udicu

10 jaja
15ml masterbih fruitamino
20ml masterbih liver extract
7.5ml zasladjivaca
2kk masterbih betaine
2kk soli
20ml ulja
8ml arome masterbih Undercover Monster Crab
Boile su se susile dva dana i lepo su se prosusile.

Na vodu stizemo oko 19h.Drustvo mi pravi otac.Boili cup se zavrsio u 16h raspitujem se kako su prosli na odabranoj poziciji i saznajem da su bili medju zadnjima, malo razocarenje ali smo reseni da otpecamo sa maksimalnim zalaganjem.Raspremamo se i zabacujemo oko 19:40, uzimam spod stap u ruke da nahranim kad kuca riba , oooooooo radosti bice super.Izvlacimo ribu oko 9kg , posle hranjenja do 21:30 8 riba ,5 usacenih i 3 spadanja,dva puta imamo dupli run.Imali smo i jednog malisu

Nece biti spavanja nocas pomislim.Riba je navikla na vecu kolicinu hrane tako da kada ne raketiram , kobram boile.Ali posle 22h riba prekida sa intenzivnim hranjenjem , pa stajem i ja sa hranjenjem. Do ponoci uspevamo jos jednu ribu da izvucemo i jedna nam spada.
Do 4:30 se nista nedesava.
kako to i obicno biva, kafa se pije kad kucanje. prelep sarko 15kg ,ujedno i najveca riba kampanje.

kako je svanulo tako je krenuo sitan saran da urnise boile, nasao sam jednu boilu 30mm stavim nju i dobijem ribu

toliko su velike da nemogu da pomere olovo 80g
ne gubimo nadu nego radimo i do kraja dana uspevamo da dobijemo jos 6 riba oko 10kg i 2 nam spadaju, a malisana 40tak komada , retko je bilo da prilikom izvlacenja radi kontrole boile nije bila riba okacena na udicu

bravo,lijep ribolov osobito odmah poslije takmičenja,a tih mališana ima ko blata... 
Bistro revilo, lijep izlazak i odlicni ulovi, pogotovo nakon takmicenja. 
Hvala , hvala
Sve je to zasluga mamaca![superiska* [superr]](./images/smilies/Superiska.gif)
Sve je to zasluga mamaca