Jezero Borovik

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

dedoš
ViP
ViP
Re: Jezero Borovik

Post by dedoš » 16 Jan 2013, 18:15

Dečki pozdrav, drago mi je da vam se sviđa Borovik. Posebno je to mjesto 27. Tu najčešče lovim.
Nadam se da se vidimo iduče godine na jezeru.
:Dtt
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 17 Jun 2013, 21:07

Par dan me nema na forumu, a razlog je upravo Borovik.
Tri dana sam bio na Boroviku, nisam uspio zauzeti mjesto koje sam želio pa sam sjeo u jednu uvalu. Vjerujući će da šaran na ovu toplu promijenu reagirati tako da se dođe hraniti u relativno plići dio jezera. Čuvar u obilasku nam je rekao da se lovi dosta slabo, ipak evo mojih ulova utih par dana.

Image

Image

Image

Podjednako sam lovio na smrad i na vočne boile. Sve su domaće izrade.

Image

Image

Image

Jedan zgodan snimamk,ali riba jako nestašna.

Image

Image

Bio je još jedan dobar griz u noći, ali dok sam izašao iz šatora već je bio u velikom granju. Nisam ga mogao izvaditi, moždakoji drugi put.
:Dtt :Dtt
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Delboy
Guru
Guru

Jezero Borovik

Post by Delboy » 18 Jun 2013, 05:21

@dedos, ako moze druze jedna opaska, na dosta svojih fotografija se slikas sa ribom sa ispruzenim rukama, to dosta krivi sliku... Mislim da bi fotke bile bolje kada bi se slikao sa rukama blize sebi. Puno pozdrava i BISTRO

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 18 Jun 2013, 06:48

Uvijek sam za dobronamjernu kritiku i probati ću todrugačije odraditi. Ali nikada nisu ispružene skroz ako si to mislio. Već ako pogledaš slike malo bolje nisu jako ispružene, nego je jedna nalaktena na koljeno radi sigurnijeg držanja.

Ipak pozdrav i probati ću poboljšati slike u tom prgledu.
:HH :HH

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 18 Jun 2013, 10:25

Dedoš majstore svaka čast za ulove, a meni kao pravom Slavoncu samo praviš zazubice sa Borovikom :Dtt

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 18 Jun 2013, 16:04

Hvala mogu ti reći da i ja tebi na neki način zavidim na Triblju. Rekao sam ti da sam lovio tamo prije 14 godina i bilo je super, a onda mogu misliti šta je sada. Svakako slažem kockice ne bi li uspio doći tamo i još nisam sigura. Ako budem za sigurno znao ćut čemo se.
Pozdrav. :Dtt

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 24 Jun 2013, 09:10

Evo još jedan ljeptan sa jezera Borovik. Uhvačen na amino fruit mix bojlu i istu pop-up, 9,80 kg.

Naravno i njegovo puštanje da raste.

Image

Image

Image

:HH :HH

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 04 Jul 2013, 18:01

Evo vrati se s još jednog uspiješnog ribolova. Bio sam sa suprugom i unukom, prvenstveno sam želio da se malo odmorimo, iskupamo, ali i da zabacim pa ako bude šta dobro. Dolazimo u 16 sati na mjesto s kojeg prijatelj upravo sprema za odlazak. Prva riba dolazi već u 18 i 50, ljuskavi od 4 kg. Ubrzo jedan od 7 kg i dok sam toga vukao zasvira još jedan. Prijatelj pomaže pa vadimo i toga od 16,80 u isto vrijeme, jedan na dud s pop-up od banane, a drugi na " amino fruit " i istu pop-up. I noć je dobra bilo je ulova, ali i kidanja u granju. Ali evo slika s tog ribolova.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Pozdrav. :HH

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 04 Jul 2013, 19:49

Bravo Dedoš samo peglaj, preljepi šarkoti piv::

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 04 Jul 2013, 20:48

Lijepe ribe.