Šumbar
Moderator:Masterbih
Hvala kume 
Re: Šumbar
Cestitam Igore.
Jesul sve na MBiH proizvode, da znamo zbog galerije?
Hvala, nisu, prvi šaran i som su uzeli 3zrna kukuruzaadmin wrote:Cestitam Igore.
dobio sam ponudu od josip.p da odlovimo jedan dan na Šumbaru na njegov pribor i prihvacam ponudu jer nisam bio tamo vise od sedam godina,malo su mi karte paprene :| .
na Šumbar stizemo oko u ponedjeljak oko 10 h i smjestamo se na poziciju 28 tjedan prije su lovili rusi i svuda nalazimo svega i svacega,bojimo se da je riba splasena i pretovarena kojecime...
ubija nas magla...

Josipova kuhinja :up!

sve radimo po Josipovom pamcenju iz proslih ribolova
malo raketiramo,malo prebacujemo...

ali nista se posebno ne dogadja kao niti na okolnim pozicijama,Rusi su vjerojatno ucinili svoje :roll:
sa jednim stapom izlazim malo vise van na jedan sprud i hranim sa par raketa, oko 15 h se konacno magla razilazi i granulo je sunce,sjedimo u stolicama i imamo griz,Josip govori tvoj je, na tvoj je stap,hajde ipak je gore i moja boila :-D .
pocinje dril i osjetim da je riba poveca...

drilam jako njezno jer su udice jako male i bojim se da se ne otkvaci,
kada se riba pojavila na povrsini vidim da je veliki ljuskas :-D

uspijevam ga usaciti i usta su razvucena od uha do uha :-D

Josip me odmah pita kolika mi je bila najteza riba do sada,odgovaram mu,a on mi kaze eto imas...

u noci nemamo niti griz,a sljedeci dan imamo tri griza i to sva tri pod raketama,nazalost sve tri ribe se otkvacuju :-(
popodne dolaze decki kojima prepustamo poziciju i opet upoznajem nove predivne ljude...
hvala im na predivnom popodnevu,nasmijao sam se kao lud... :lol:

jos jednom zahvale Josipu,bilo mi je ugodno vratiti se na Šumbar,mozda ne vidim sve probleme vezane za njega jer ne lovim na njemu cesto,ali opet mi je ostao u lijepom pamcenju,ulovio sam predivnu ribu,upoznao krasne ljude pa sta bolje da zamislim...
pozdrav !zivjeli!
na Šumbar stizemo oko u ponedjeljak oko 10 h i smjestamo se na poziciju 28 tjedan prije su lovili rusi i svuda nalazimo svega i svacega,bojimo se da je riba splasena i pretovarena kojecime...
ubija nas magla...

Josipova kuhinja :up!

sve radimo po Josipovom pamcenju iz proslih ribolova
malo raketiramo,malo prebacujemo...

ali nista se posebno ne dogadja kao niti na okolnim pozicijama,Rusi su vjerojatno ucinili svoje :roll:
sa jednim stapom izlazim malo vise van na jedan sprud i hranim sa par raketa, oko 15 h se konacno magla razilazi i granulo je sunce,sjedimo u stolicama i imamo griz,Josip govori tvoj je, na tvoj je stap,hajde ipak je gore i moja boila :-D .
pocinje dril i osjetim da je riba poveca...

drilam jako njezno jer su udice jako male i bojim se da se ne otkvaci,
kada se riba pojavila na povrsini vidim da je veliki ljuskas :-D

uspijevam ga usaciti i usta su razvucena od uha do uha :-D

Josip me odmah pita kolika mi je bila najteza riba do sada,odgovaram mu,a on mi kaze eto imas...

u noci nemamo niti griz,a sljedeci dan imamo tri griza i to sva tri pod raketama,nazalost sve tri ribe se otkvacuju :-(
popodne dolaze decki kojima prepustamo poziciju i opet upoznajem nove predivne ljude...
hvala im na predivnom popodnevu,nasmijao sam se kao lud... :lol:

jos jednom zahvale Josipu,bilo mi je ugodno vratiti se na Šumbar,mozda ne vidim sve probleme vezane za njega jer ne lovim na njemu cesto,ali opet mi je ostao u lijepom pamcenju,ulovio sam predivnu ribu,upoznao krasne ljude pa sta bolje da zamislim...
pozdrav !zivjeli!
Čipo, svaka čast za personal best.
Znam kakav je osjećaj postići taj uspjeh, a znam još više kako ga je teško dostići.
Takve ribe se ne love baš često. Čestitke još jednom!
Bistro!!
Znam kakav je osjećaj postići taj uspjeh, a znam još više kako ga je teško dostići.
Takve ribe se ne love baš često. Čestitke još jednom!
Bistro!!
Bravo Chipo, kao i uvijek uspjesan i zanimljiv ribolov kod Tebe
Cestitke na PB!
Bistrooooo
Cestitke na PB!
Bistrooooo
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Cackam nesto tako po netu i naletih na novi rekord Sumbara a niko ga nije objavio ovdje koliko vidim.
Izvjesni Ivica Gotic je 21. avgusta ove godine usacio ovog velikog sarana i tako oborio rekord na Sumbaru koji sada iznosi 31 kg.
Pop up PINEAPPLE MANGO BANANA od legendarnog Rod Hutchinsona je bio mamac na koji je ova riba dosla.

Ima likova koji Rod Hutchinsonove proizvode pljuju na svakom koraku. To su samo amateri naravno!
Izvjesni Ivica Gotic je 21. avgusta ove godine usacio ovog velikog sarana i tako oborio rekord na Sumbaru koji sada iznosi 31 kg.
Pop up PINEAPPLE MANGO BANANA od legendarnog Rod Hutchinsona je bio mamac na koji je ova riba dosla.

Ima likova koji Rod Hutchinsonove proizvode pljuju na svakom koraku. To su samo amateri naravno!
Zaboravio sam napisati tezinu pa sam editovao tekst a Ti si u medjuvremenu napisao pitanje!
31 kg je teska riba!
31 kg je teska riba!