Jezero Dobrodol
Moderator:Masterbih
- debeli sremac
- Ribolovac

tu jedinu noc koju sam tamo pecao sam sve faze prosao na jezeru imao sam deveriku udarac smudja sarana vijao me sakal smrzo sam se ujutro sam prokuvao i pecao sam na gotov kuruz selfis toga se secam
ako treba , nema potrebe !
Re: Jezero Dobrodol
Sad pocinje ozbiljno pecanje na Dobrodolu.
nadam se barem jednom pravom a valjda ce biti i koji za talandaru,boile spremne samo da se setim kome sam dao grejalicu
nadam se barem jednom pravom a valjda ce biti i koji za talandaru,boile spremne samo da se setim kome sam dao grejalicu
- debeli sremac
- Ribolovac

nemam svoju sliku sa dobrodola zato kacim tudju . decko se valjda nece duriti ali stacu moram ipak toliko price a ni jedna slika sa ribom .

Bistro Limaru kralju 
Ha ha dobar fazon,nahvatao se on tamo lepih riba,a najbolja stvar je kad mi dodju velike sarandzije i pocnu objasnjavati kako na dobrodolu nema riba,gubljenje vremena i slicno.
na konstataciju da mozda negde grese,u taktici odabiru mamaca,kometari su obicno "znas li da sam imao pedeset,sto komada na miki,debeljaci ..."
na to bi se trebalo nasmejati ali nije u redu zbog ljudi,a i odgovara da hrane posto to bude obilato,neka dolaze da riba ima sta jesti,a ovakvi indijanci kao sto je Limarevic uvek ce imati ribe,jos da nauce koristiti prave mamce
na konstataciju da mozda negde grese,u taktici odabiru mamaca,kometari su obicno "znas li da sam imao pedeset,sto komada na miki,debeljaci ..."
na to bi se trebalo nasmejati ali nije u redu zbog ljudi,a i odgovara da hrane posto to bude obilato,neka dolaze da riba ima sta jesti,a ovakvi indijanci kao sto je Limarevic uvek ce imati ribe,jos da nauce koristiti prave mamce
- debeli sremac
- Ribolovac

a na dorodolu sarana boli skrga za kuruzom kad ima skoljki na tone .
- debeli sremac
- Ribolovac

pa nije bas da nema , paja po njima i retko se zalece za nesto drugo. nije velika navala na tom jezeru pecarosa da bi ga navikli bas na obilato hranjenje .
Nismo ni spomenuli obilato hranjenje
Radi se o mjestu i posebnoj taktici.
Takav pristup kao sa komercijala ne pali na divljim vodama.
Prosto receno, pravi mamac na pravom mjestu = riba
Radi se o mjestu i posebnoj taktici.
Takav pristup kao sa komercijala ne pali na divljim vodama.
Prosto receno, pravi mamac na pravom mjestu = riba
Cesto i to nedaje rezultata,tamo je ribe sve manje i manje ali to sto je ostalo su pravi komadai i vredi sedeti danima za jedan ran.
E sad da li je manje riba ili je problem sto Meleg vise neradi boile to je druga stvar,jer sam se na njih tamo stvarno napecao
E sad da li je manje riba ili je problem sto Meleg vise neradi boile to je druga stvar,jer sam se na njih tamo stvarno napecao