Stara Sava
Moderator:Masterbih
Lepe fotke ...
svaka cast majstore 
Re: Stara Sava
Bravo majstore.

Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Jučer dopodne odem s kolegom Sukijem na ispust iz Hesove prema Savi da mu pokažem kako bolančići rade i ulovimo u sat vremena preko dvadesetak malih ribica,ali bez obzira šta su ribe bile male gušt je bio veliki...
najmanji
)))

Bilo je i grgeča...

Ali pošto je ovo šaranski dio foruma,hajdemo o šaranu...popodne mi opet vrag nije dao mira i odem na Hesovu,stižem na vodu oko 17h i odlazim na poziciju broj 7 vadim štapove i na jednom sistemu nalazim najomiljeniju kombinaciju,koju vec svi znaju,je da je već na pola otopljena,ali poslužiti će,zabacujem je,a na ostala dva sistema stavljem čiste popapice jer lovim na livadici, i želim nešto isprobati. Rojevi komaraca nas ubijaju, Luckija i mene,okrenem se prema torbi i čujem bip,okrenem se i vidim da se vrh štapa povija i treperi,zatežem i osjetim manju ribu,ma super,još se nisam niti smjestio i upisao sam se na ovoj poziciji.
Kratka borba i šarančić je na matu...
ovo već svi poznaju
)))

Slike su lošije jer sam se sam slikao,ali mislim da se vidi boja šarana...predivne su tamne pigmentacije jer je voda jako bistra.

Obilaze me dečki iz sekcije,ali ne mogu duže ostati jer ih komarci ubijaju,možda je i bolje tako jer lovim na par metara daljine,a voda je kao rakija.
Čim se sve smirilo opet vidim da se štap počinje povijati i dok sam se sagnuo do ručke prosvira i senzor,podižem štap i osjetim ribu,opet je manja,ali ... Juuuuuuhuuuuuu!!!! Sačim i drugu ribu,ova je nešto malo veća,ali isto beba. Opet ta specifična taaamna boja...na žalost i slika je tamna jer su mi baterije bile na izmaku pa sam se morao slikati bez blica :(((((

Niti tri sata ribolova dvije predivne ribe po koma vodostaju i još u naglom padu tog vodostaja,nitko sretniji
)))
Hvala i 7. na predivnim ribama...

LP
najmanji

Bilo je i grgeča...

Ali pošto je ovo šaranski dio foruma,hajdemo o šaranu...popodne mi opet vrag nije dao mira i odem na Hesovu,stižem na vodu oko 17h i odlazim na poziciju broj 7 vadim štapove i na jednom sistemu nalazim najomiljeniju kombinaciju,koju vec svi znaju,je da je već na pola otopljena,ali poslužiti će,zabacujem je,a na ostala dva sistema stavljem čiste popapice jer lovim na livadici, i želim nešto isprobati. Rojevi komaraca nas ubijaju, Luckija i mene,okrenem se prema torbi i čujem bip,okrenem se i vidim da se vrh štapa povija i treperi,zatežem i osjetim manju ribu,ma super,još se nisam niti smjestio i upisao sam se na ovoj poziciji.
Kratka borba i šarančić je na matu...
ovo već svi poznaju

Slike su lošije jer sam se sam slikao,ali mislim da se vidi boja šarana...predivne su tamne pigmentacije jer je voda jako bistra.

Obilaze me dečki iz sekcije,ali ne mogu duže ostati jer ih komarci ubijaju,možda je i bolje tako jer lovim na par metara daljine,a voda je kao rakija.
Čim se sve smirilo opet vidim da se štap počinje povijati i dok sam se sagnuo do ručke prosvira i senzor,podižem štap i osjetim ribu,opet je manja,ali ... Juuuuuuhuuuuuu!!!! Sačim i drugu ribu,ova je nešto malo veća,ali isto beba. Opet ta specifična taaamna boja...na žalost i slika je tamna jer su mi baterije bile na izmaku pa sam se morao slikati bez blica :(((((

Niti tri sata ribolova dvije predivne ribe po koma vodostaju i još u naglom padu tog vodostaja,nitko sretniji
Hvala i 7. na predivnim ribama...

LP
i sinoć sam otišao malo do hesove...

odlovio noc...grizli su samo malisani...

evo Tariče jedna od neki dan sa Hesove...
vidim da si spomenuo Hesovu

vidim da si spomenuo Hesovu

Ovog ljepotana vec sam skuzio na fejsu ali neka ga i ovdje
Ima na Hesovoj pravo zanimljivih ribica!
Vidjas li mozda albino amura? Ima li ga, pojavljuje li se?
Ima na Hesovoj pravo zanimljivih ribica!
Vidjas li mozda albino amura? Ima li ga, pojavljuje li se?
prije 4 dana ;)
poslije nisam niti bio,malo sam u guzvi :(
prekosutra bih trebao odloviti noc,ako ne bude nevremena vecega :P
poslije nisam niti bio,malo sam u guzvi :(
prekosutra bih trebao odloviti noc,ako ne bude nevremena vecega :P
jedan mališan od jučer ujutro 

a dečki danas peglaju amure,nadam se da će se i kasper pojaviti ;)

a dečki danas peglaju amure,nadam se da će se i kasper pojaviti ;)
ova prva slika malo čudno izgleda,ali nije ono šta ste pomislili 

i glavni akter nije veliki,ali veseli
dečki su dobili 10 riba i konačno je ulovljen jedan od starih amura...17 kg

i glavni akter nije veliki,ali veseli
dečki su dobili 10 riba i konačno je ulovljen jedan od starih amura...17 kg