Stara Sava
Moderator:Masterbih
Jel to oni na prvoj slici kao fol sače ribu?

Re: Stara Sava
zato sam i rekao da je slika malo cudna ![bZbZbZ* [drhiop]](./images/smilies/partydrunk.gif)
dva i pol sata ribolova i lijepi amur na matu 

Bravo Čipo, a šta je mamac odnosno što je na dlaci ? brzo si ga našao. 
primaju i na boilu i na kukuruz,dobio sam ga na kukuruzu,odem pješke i koncentrirano nahranim i to je to ;)
To je super kad je tako blizu, da možeš pješke na vodu.
Bistro .
Bistro .
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Jučer popodne odem do Hesove u 17,10 h zabacim dva štapa i nazovem dežurnog da mu se javim da lovim na poziciji br 15.zatim zabacim i treći štap.
U 17,45 h imam griz specifičan za amura,zatežem ribu,ali mi se u startu otkvačuje...prebacujem i idemo dalje...
U 18,15 h drugi griz,run,ali zatežem u prazno,prebacujem...
U 18,40 h treći griz, manjega amura dovlačim pod noge gdje mi se otkvačuje,prebacujem...
U 19,00 h četvrti griz,riba kreće kao lokomotiva,a ja idiot nisam stavio gumicu već sam klipao rolu,moja ljenost...fuujjj!! Najlon 0,40 puca kao konac...
Odlažem štap i ne želim ga više zabacivati,počinjem se pakirati i bip,bip...
Podižem štap i amur se specifično odmah diže na hranilištu,sačim ga i slikam,presretan jer sam ulovio jednoga od starih,nije Kasper,ali nadam se da će i on doći na red...

Moja lijenost me koštala par riba,nisam zamijenio male udice većima,a onda i klipanje role umjesto gumice,
na zalost zbog moje greške riba nosi moj predvez u ustima...
Jedina satisfakcija je ova prelijepa riba,koja me nagradila za moju lijenost...katastrofa...
U 17,45 h imam griz specifičan za amura,zatežem ribu,ali mi se u startu otkvačuje...prebacujem i idemo dalje...
U 18,15 h drugi griz,run,ali zatežem u prazno,prebacujem...
U 18,40 h treći griz, manjega amura dovlačim pod noge gdje mi se otkvačuje,prebacujem...
U 19,00 h četvrti griz,riba kreće kao lokomotiva,a ja idiot nisam stavio gumicu već sam klipao rolu,moja ljenost...fuujjj!! Najlon 0,40 puca kao konac...
Odlažem štap i ne želim ga više zabacivati,počinjem se pakirati i bip,bip...
Podižem štap i amur se specifično odmah diže na hranilištu,sačim ga i slikam,presretan jer sam ulovio jednoga od starih,nije Kasper,ali nadam se da će i on doći na red...

Moja lijenost me koštala par riba,nisam zamijenio male udice većima,a onda i klipanje role umjesto gumice,
na zalost zbog moje greške riba nosi moj predvez u ustima...
Jedina satisfakcija je ova prelijepa riba,koja me nagradila za moju lijenost...katastrofa...
Hvala Borise,ima ih poviše lijepih
ali nikako se dočepati Kaspera...
Evo i danas odlovio dopodnevnu šihtu od 9-13 h jedan jedini griz poslije 71 mm kiše u roku 24 h.
Riba je ubijala oko ove srušene vrbe...,ali bih vjerojatno morao zigati jer je sva riba radila na površini...

a onda griz i borba sa predivnim amurom opet iz stare garde
naravno,poznati amurski bijegovi pod nogama...

trebalo je poučiti mlade članove šta i kako...hvala Marko na saćenju ribe

konačna predaja...

i lijepa riba u rukama...
hvala Mario na lijepim slikama

Evo i danas odlovio dopodnevnu šihtu od 9-13 h jedan jedini griz poslije 71 mm kiše u roku 24 h.
Riba je ubijala oko ove srušene vrbe...,ali bih vjerojatno morao zigati jer je sva riba radila na površini...

a onda griz i borba sa predivnim amurom opet iz stare garde
naravno,poznati amurski bijegovi pod nogama...

trebalo je poučiti mlade članove šta i kako...hvala Marko na saćenju ribe

konačna predaja...

i lijepa riba u rukama...
hvala Mario na lijepim slikama

Uf. prelijepa riba.
P.S. Zig bi tamo jos gori bio, izuzev da mu se nevjerovatno brzo udari kontra i jak dril da se par sekundi pogubi u prostoru. Inace sve je gotovo
P.S. Zig bi tamo jos gori bio, izuzev da mu se nevjerovatno brzo udari kontra i jak dril da se par sekundi pogubi u prostoru. Inace sve je gotovo