kraniti cu samo boilama i to kobrom i prackom,ne da mi se tamburati teskom artiljerijom...
dosavsi istrpavam stvari

slazem sve po redu da je sve na svom mjestu...

prihrana se sastojala od tri vrste boila...

nesto prije 17,30 imam griz kao usred ljeta senzor pisti rola zuji i lovim lijepoga deeeeeebelog sarana,
vec sam zadovoljan jer je jako hladno vjetr puse sve u sesnaest...

prije mraka prackam i bacam pelete pod noge i stavljam na to mjesto jedan stap nadajuci se kojoj ribi u obilasku obale.
do 19,30 se nista ne desava,a onda rola opet zuji kao sta i senzor pisti,ali nakon par sekudi riba mi se okvacuje,
pomalo tuzan idem u krpe jer je jako hladno...
u noci mi senzor zasvira i vec sam se otkrio kad sve prestaje...ne da mi se ici van jer je,pogadjate ...hlaaaadno
ujutro nesto poslije osam...ludnica,senzor opet svira kao usred sezone,nema finjaka...
sacim prekrasnog ljuskasa,ali me aparat iznevjerio
zna mi se dogoditi kada je jako hladno
najljepsa riba i teza od deset kg,a desi se fijasko,ma nema veze...kakve jesu da jesu fotke evo ih...

fotke nisam pogledao jer sam imao osjecaj da ce mi ruke otpasti od hladne ribe i vode

kada sam se malo zgrijao idem pebaciti ostala dva stapa i kada pogledam stap koji je bio pod otokom...
imam sta i vidjeti,henger u vodilici i stap savinut na tu stranu,primim ga,pokusam povuci,ali ne ide...zapelo...riba je prosla kroz trsku,ali kako to sve nisam cuo,samo onih par bipova
probam senzor,a baterija crkla,a da me senzor nije obavijestio da su prazne,ljut mijenjam drugi par baterija jer sam sinoc promijenio jedan par

na stapu pod nogama se nije nista dogadjalo...zasto??
valjda su rakovi pojeli boilu i dlaka je bila prazna
do deset i nesto mir i tisina,lezim u toploj vreci i imam opet ludi griz,ljetni...
jos jedan lijepi ljuskavac me nagradio svojom ljepotom...

putujem kuci i razmisljam kako je ovo bas cudno,imao sam 5 riba,ali sam ulovio samo 3...zasto je tako...
mozda zato jer sam prvi puta ove godine lovio na mreznici i nisam imao ribu,drugi puta savica jedna riba,treci puta savica dvije ribe i sada cetvrti ribolov tri ribe,
da li ce se kontinuitet nastaviti...peti ribolov i cetiri ribe...ili ce biti malo teze...tko zna,bitno je da sam na vodi i udice zabacene
pozdrav!!