Bolen - Bucov 2013
S posla trebam povest i curu doma,ali ja završavam u 20.30 h,a do mijesta na kojem
želim probat par novih boja Masterbih voblera imam 5 min vožnje autom,a draga završava
s poslom u 21.05 h.Spuštam se do vode u spustu kvačim jednog voblera na kopču,jer mi
vrijeme leti,a radi se o 20-tak minuta bacanja .Par puta bacim jednog,skidam kvačim
drugog i dalje ništa,a vremena sve manje.Treći dolazi na red,a ujedno i zadnj kojeg ću
stići zabacit možda dva puta i moram biježat.Upravo taj drugi zabačaj imam tupi trkac i
riba se bori.Na brzinu se uspijevam nekako fotkat pustim ga i tutanj.
Na putu doma pokazujem fotke dragoj i njenoj kolegici i govorim kako ima i većih na što
mi moja polovica predloži da odvezemo kolegicu pa možemo na sat vremena probat.
Usput u povratku navraćam doma i u letu slijedi skidanje radne odore i presvlačenje u drugu.
Dolazimo na isto mijesto napet ko puška slijedi zabačaj na voblera koji već visi na štapu i
u prvom zabačaju silovit udarac slijedi borba i naravno fotka da to zabilježimo
Nakon jedno 30-tak min lovim još jednog i bježimo s vode dalje svojim putem.
Još jednom me ugodno iznedio taj model voblera.
želim probat par novih boja Masterbih voblera imam 5 min vožnje autom,a draga završava
s poslom u 21.05 h.Spuštam se do vode u spustu kvačim jednog voblera na kopču,jer mi
vrijeme leti,a radi se o 20-tak minuta bacanja .Par puta bacim jednog,skidam kvačim
drugog i dalje ništa,a vremena sve manje.Treći dolazi na red,a ujedno i zadnj kojeg ću
stići zabacit možda dva puta i moram biježat.Upravo taj drugi zabačaj imam tupi trkac i
riba se bori.Na brzinu se uspijevam nekako fotkat pustim ga i tutanj.
Na putu doma pokazujem fotke dragoj i njenoj kolegici i govorim kako ima i većih na što
mi moja polovica predloži da odvezemo kolegicu pa možemo na sat vremena probat.
Usput u povratku navraćam doma i u letu slijedi skidanje radne odore i presvlačenje u drugu.
Dolazimo na isto mijesto napet ko puška slijedi zabačaj na voblera koji već visi na štapu i
u prvom zabačaju silovit udarac slijedi borba i naravno fotka da to zabilježimo
Nakon jedno 30-tak min lovim još jednog i bježimo s vode dalje svojim putem.
Još jednom me ugodno iznedio taj model voblera.
Re: Bolen - Bucov 2013
Ehh evo jedan bucko od sinoc vagan 4.40 duzina 78 cm
Bistro Sajdooo, kralju samo udri
-
- Ribolovac
Kod mene u Svedskoj se u aprilu i maju love komadi do 8kg, a ovi oko 5 su kao kederi, ali ja ih vec godinama ne lovim, medutim sam nasao neke stare slike pa cu zamoliti sina da mi ih stavi, posto moja inteligencija i zivci to ne mogu rijesiti.
Vjeruj mi prijatelju da ga u bosni tacnije u zenici mjesto kanal(kaskada) ima i po 10 kilograma znaci po metar duzine
-
- Ribolovac
Daju li se uhvatiti?
Slabo prijatelju jedino se lijepo znaju pokazatii citavv iskoci iz vode,prave maconje ali niko nije kacio a narod to kod nas u zenici ni ne hvata varalicarstvo je nauka za ove indijance kod nas...