drenova
Moderator:Masterbih
Re: drenova
Bistro, jovice zelim ti dosta uspjeha u 2012 god.
Mozes li mi reci kakvo je stanje tamo na drenavi, sta se desava, cujem bice i novih uvodjenja pravila i tak, volio bi da mi malo detaljnije o svemu ispricas. Hvala
Mozes li mi reci kakvo je stanje tamo na drenavi, sta se desava, cujem bice i novih uvodjenja pravila i tak, volio bi da mi malo detaljnije o svemu ispricas. Hvala
Bboy OR DIE !!!
Pozdrav Jovice i dobro nam dosao
Dox od Jovice mozes dobiti sve tacne info iz prve ruke
Dox od Jovice mozes dobiti sve tacne info iz prve ruke
Na Drenovi nista dobro,vodostaj manji za 2.5m od normale.Riba generalno ne radi vec dva mjeseca osim poneke stuke.O pravilima pecanja za narednu sezonu na Drenovi vise posle skupstine rib.drustva koja ce najvjerovatnije biti krajem Februara.Pozdrav za sve forumase.
Prijatelju moj tako je svagdje, i mislim da će biti sve dok se ne poćne topiti snjeg u Austriji. Jer ovo kod nas nije nikakva zima.
Pozdrav.
Pozdrav.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
-
tomislav1960
- Ribolovac

Pozdrav iz Svedske! Ja sam banjalcanin i lovio sam prije rata na Drenavi sarana i smuda. Moji prijatelji Puba i Kjonjo su visili tamo. uo sam da se poslije rata lovi sa camaca, ali i da ima kapitalnih ulova pa me interesuje kakjo je stanje. Kad budem dolazio u BL vjerovatno cu navratiti.
Pozdrav,Tomislav
Pozdrav,Tomislav