Tresetište - Palić
Moderator:Masterbih
hvala druze. imao sam oko 200 kila vise od drugog ni opustenijeg pecanja ni vece nagrade.
i tad je bilo 24 pozicije, pecalo se protiv 23 ekipe, nije bilo sektora.
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Re: Tresetište - Palić
md_bait wrote:hvala druze. imao sam oko 200 kila vise od drugog ni opustenijeg pecanja ni vece nagrade.
Masterbih wrote:Svaka cast na takvom rezultatu

Uploaded with ImageShack.us
evo jedne slikice.... jedina mana ovom jezeru je njegova velicina, doduse vece je od nekih gdje sam pecao ali oko 370x139 metara.... sajila je na pola jezera tako da se peca na oko 70-75 metara....
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Sa pozicijama...
- Attachments
-
- mapa-jezera-tresetiste.jpg (92.69KiB)Viewed 12181 times
ex 12 i 13BT Carp Fishing Team wrote:Sa pozicijama...
moje su uvijek omiljene 5.6.7. ( citaj blizina kafane....) hahahahahahahh
Masterbih wrote:Fantasticno, vec dugo vremena se kanim posjetiti ovo jezero, ali mi nekako uvijek iskrsne nesto drugoprokletinja
![]()
U Subotici mi je djed zivio dugo godina, a tamo je i umro, sahranjen tamo pa sam mislio ujedno obici rodjake, a i iskoristiti dolazak za makar 2-3 dana ribolova, ali...
Svaki prvi maj pecam na mestima 7-8 po sedam dana pa tako i ove godine! Ako dolazite javite se jer uvek kod nas ima mesta (dosta su veliki molovi pa komotno stanu 2 rodpoda) prasence, rostilj,pivce i naravno uvek puno puno puno Sarana
http://img705.imageshack.us/img705/6507/potpis1.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam bio na 9 i staroj 16 i super prosao,ali nije dobro posle toga lepo bilo ici kuci hocu jos da ostanem