Koja boila vam je donela najviše uspeha?
Moderator:Masterbih
Najviše uspjeha mi je donijela Triga Ice gotova boila i napravljena domaća boila arome Caviara (isto kao i kod bdelitee).
Re: Koja boila vam je donela najviše uspeha?
ja sam se također usrečio sa caviarom od nutre,ali 2011. da bi na potpuno isti mix i kombinaciju arome 2012. imao više pušinga nego dobrog ili štoviše odličnog ribolova!
e sad kako najčešće lovim na manjem jezeru veličine 5ha sam sebi postavljam pitanje dali je stvar nepovjerenja ribe u mamac s kojim se konstantno lovi ili više nije nutra što je bila!
uglavnom zadnja 3 mj prošle godine lovio sam na hutchinsona i solar i rezultati su bili više nego zadovoljavajući,znači klasika tuti fruti od RH,monster crab,e12,pacific tuna i crayfish od mainlinea + stimulatori apetita navedenih proizvođača.
e sad kako najčešće lovim na manjem jezeru veličine 5ha sam sebi postavljam pitanje dali je stvar nepovjerenja ribe u mamac s kojim se konstantno lovi ili više nije nutra što je bila!
uglavnom zadnja 3 mj prošle godine lovio sam na hutchinsona i solar i rezultati su bili više nego zadovoljavajući,znači klasika tuti fruti od RH,monster crab,e12,pacific tuna i crayfish od mainlinea + stimulatori apetita navedenih proizvođača.
hahha u pravu si kolega i meni je Caviar jako zajeban, ume tako da proda da se samo pusis.Ima tu dosta stvari koje ucestvuju da bi se dobila kompletna slika, na primer aroma koja mi je davala odlicne rezultate na slobodnom pecanju (jezero 80% popunjeno) na takmicenju ni jednu ribu nisam imao, tako da sam misljenja da sigurno imaju svoje favorite medju aromama a i samim miksevima.
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
Svaka godina ima svog favorita pogotovo kada govorimo o komercijalama ipak ova godina je protekla u znaku Franfurtske i PLumshelfisha...ali naravno i jagoda DT..je bila jako dobra u kombinaciji sa MC-Hatchinson...
-
nebojsacukovic
- Ribolovac

bas tako Beli,svaka godina prica ya sebe,a kavijar ja koristim kao podlogu i kombinujem je sa vise aroma i kombinacijom vise mikseva 
Meni Tigrof orah! Ako to kod vas spada u boile??