bata wrote:Kako Nutra riblja brasna nisu cista??bdelitee wrote:nesto dugo nije u redu sa mix-om ako nisi bas nikad nista upecao, neverujem da si preterao sa ribljim brasnima jer Nutra`brasna nisu cista vec su to gotovi miksevi u kojima vec imas sve komponente kao sto su pticija hrana,caseinat,whei protein, soja,griz, kelp,robin red.....(kako u kojem) najbolje bi bilo da postavis jedan tvoj recept za koji kazes da je neuspesan pa da vidimo sta to fali ili ima viska.Limar wrote:Pokusavao sam napraviti home made miks ali bezuspesno,nikad nista nisam upecao na te boile...koristi sam brasna od Nutrabaitsa i skoro sam video Moore brasno,izveo sam zakljucak da je Nutra skroz drugacija,jaca po mirisu i inace drukcija,da li je moguce da sam onda preterivao s udelom ribljih brasana?
Jedno je riblje brasno a drugo su gotovi mixevi.
Ili Limar toliko nije znao,pa je umesto ribljeg brasna,kupovao gotove mikseve.??
Bio bih zahvalan,da mi neko ovo objasni !
Pa sa obzirom da je samo LIMAR govorio o Nutrinim "ribljim brasnima" i komparirao ih sa cistim ribljim brasnima od CC Moore-a a da pri tome ni sam Bill Cotham ne zna odakle mu solo riblja brasna u paleti proizvoda, onda ti to sve govori o Limarevom poznavanju svega vezanog za razlikovanje komponenti jednih od drugih.
Plus, ima tamo negdje je izvalio da prati sta pisu poznatiji saranolovci u Engleskoj pa sad kad malo bolje razmislim zapitam se koliko je on uopste znao engleski jezik, jer da jest, procitao bi makar sastav tog "ribljeg brasna" Nutrinog. Jao smetenjaka