javljanje sa jezera donji zabar
Moderator:Masterbih
Bude se kaj poribilo i sad na proleće? Samo
ili i amur?
Re: javljanje sa jezera donji zabar

evo da se javimo sa jezera donji žabar
ja i kolega holcer malo posjetili da vidimo kako izgleda
to jezero prelijepo je nema šta a usput malo i zabacili na feeder

još samo da se vrijeme popravi i eto nas ponovo na jezero
al ovaj put na šarana BISTRO

...Evo malo slicica...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point

...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Holcer, Jolač, svaka čast na fotkama, neka ste nam barem malo dočarali ambijent jezera.
Bistro.
Bistro.
3.4.5 05 otvaranje 100evrica uplata sve informacije na 065 898 846 miso
Boze sacuvaj sto se vi na Balkanu lupate ciframaAndjelko wrote:3.4.5 05 otvaranje 100evrica uplata sve informacije na 065 898 846 miso
Pa ko moze dole da odvoji za 3 dana pecanja 100 EVRA ,sigurno mala manjina to sebi moze priustiti ,neznam u cemu je poenta da oderete ribare ili sta
Malo sam gledao slike i voda je ok ,cak sam za tu vodu pitao Tarika i prije nego se poslo ovde pisati o njoj ,jer sam je pronasao preko google Earth i stvarno fino izgleda ali brate 100€ za 3 dana za Bosansko-Hercegovacke ribare ja mislim daje previse (ali neznaci dasam u pravu )
bistrooooo
ja sam predlagao 25evra a nisam ostao u vecini pa stas boze tako je kako jeDaiwa wrote:Boze sacuvaj sto se vi na Balkanu lupate ciframaAndjelko wrote:3.4.5 05 otvaranje 100evrica uplata sve informacije na 065 898 846 miso, Andjelko nemoj me pogresno shvatit ali brate sto je previse, previse je .
Pa ko moze dole da odvoji za 3 dana pecanja 100 EVRA ,sigurno mala manjina to sebi moze priustiti ,neznam u cemu je poenta da oderete ribare ili sta.
Malo sam gledao slike i voda je ok ,cak sam za tu vodu pitao Tarika i prije nego se poslo ovde pisati o njoj ,jer sam je pronasao preko google Earth i stvarno fino izgleda ali brate 100€ za 3 dana za Bosansko-Hercegovacke ribare ja mislim daje previse (ali neznaci dasam u pravu )
bistrooooo
malo promjeneAndjelko wrote:3.4.5 05 otvaranje 100evrica uplata sve informacije na 065 898 846 miso
datum otvaranja je 17,18,19 05
uplata 50evra
065 898 846 Miso
065 564 090 Andjelko
Evo malo slika sa Zabara od danas.
- Attachments
-
- Zabari panoramio - Copy.jpg (20.61KiB)Viewed 12338 times
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”