Šaran ulovi 2013/2014
Moderator:Masterbih
Sta je Doca tako brz ,kada nemozes da ga stignes 
Re: Šaran ulovi 2013!
Najbrzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaharevilo wrote:Sta je Doca tako brz ,kada nemozes da ga stignes
Evo i od mene par slicica sa zadnjeg pecanja koje smo odradili ja i moj jaran Kire .
Kire je ulovio bruku deverike
i jednog ljepog golaca a moja malenkost 8 komada i 3odkacivanja ,sve ribe nisu slikane sto zbog velicine a vise iz razloga sto su uzimale oko 3h ujutro
jednostavno nismo imali volje u ta doba se zezati sa slikanjem jer znalo se i popiti koja vise
.

Uploaded with ImageShack.us

bistrooooooooooo
Kire je ulovio bruku deverike

bistrooooooooooo
lijepe ribe Daiwa, a boga mi i lijep ambijent (sto se vidi od njega na zadnjoj slici)
P.S. imat cu i ja tekve role kad narastem
P.S. imat cu i ja tekve role kad narastem
A sta reci Daiwa..... Samo uzivaj brate... Super....
Juče Basiana

izuzetno borbeni sarani,ljubazni domaćini i naravno MASTERBIH premium river kao mamac.
Tabanovacka sljunkara danas

4,2kg "zlata" iz šljunkare

izuzetno borbeni sarani,ljubazni domaćini i naravno MASTERBIH premium river kao mamac.
Tabanovacka sljunkara danas

4,2kg "zlata" iz šljunkare

Ovo su šarani, koji su bili rezultat testiranja. Ulovljeni su na test mixa koji sam dobio, u kombinaciji sa NOVOM aromom od Masterbiha SUPER SQUID.
Ne znam da li smem da otkrijem naziv tog mixa, pa sam se odlučio da boile napravljene od tog mixa nazovem Boile iz Amazone, zbog njihove zelenkaste boje

Ne znam da li smem da otkrijem naziv tog mixa, pa sam se odlučio da boile napravljene od tog mixa nazovem Boile iz Amazone, zbog njihove zelenkaste boje

Last edited by crniigor on 12 Sep 2013, 20:10, edited 1 time in total.