Kočevsko jezero (SLO)
Moderator:Masterbih
Debela riba , Igore pa deblje ribe kod Tebe u Sl nego na sumbaru
Re: Kočevsko jezero (SLO)
Hvala svima
@Borise - na žalost nemam, imam samo par slika ovako ispred pozicije.
@Pero - tako je, ovo je bio prvi šaran te kampanje a i najteži koji pliva u jezeru, riba po imenu Div, tada je imala 29,700kg. Zanimljiv je još jedan podatak, Div je za manje od mesec dana dobio skoro 4kg. Tako su rekli momci, koji vode evidenciju u RD i koji su došli na vaganje ribe.
@Daiwa - pa u Slo ima debele ribe, ali su mnogo glupa pravila ovde kod nas, zato me sve te stvari na neki način odbijaju, da češće lovim u Slo
@Borise - na žalost nemam, imam samo par slika ovako ispred pozicije.
@Pero - tako je, ovo je bio prvi šaran te kampanje a i najteži koji pliva u jezeru, riba po imenu Div, tada je imala 29,700kg. Zanimljiv je još jedan podatak, Div je za manje od mesec dana dobio skoro 4kg. Tako su rekli momci, koji vode evidenciju u RD i koji su došli na vaganje ribe.
@Daiwa - pa u Slo ima debele ribe, ali su mnogo glupa pravila ovde kod nas, zato me sve te stvari na neki način odbijaju, da češće lovim u Slo
evo još jedne slike iz vremena kad se je kopao ugalj možda će kome koristiti kod markiranja a isto tako, da se može ocjeniti dubina jezera koje je na njdubljem djelu negde preko 40 metara. Na žalost zadnjih par godina nisam uspio odloviti ni jedan dan iako sam član već duže godina
Last edited by reuf1234 on 06 Nov 2014, 13:06, edited 1 time in total.
born to fish forced to work
Vauuuu koja iskopina , oni koji nisu vidjeli ovu sliku do sada a pecaju na ovoj vodi sada barem znaju i bez markiranja gdje trebaju traziti ribu
Bravo momci, ove godine če ovaj šaran biti 30+...
Krasna riba.
Steta sto je slika mala, probaj da uploadujes ovdje: zaslike.com
Steta sto je slika mala, probaj da uploadujes ovdje: zaslike.com