Hesova graba

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Beli 059
Filozof
Filozof
Re: Hesova graba

Post by Beli 059 » 17 Jun 2015, 20:56

Oce te ovih dana ...nemislim na ribolov vec to sa dozvolama...mora da je gospodja dobre volje ...ostvi koju dozvolu za kasnije ako zaskripi hahahahah

Odlicne fotke frendu kao i dosada!!

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 22 Jun 2015, 00:30

ndaa..kao da si me urekao..bio sam opet od 18-21 ,ali ni griza ::]
tješi me da i inače slabije riba prima krezi::

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 23 Jun 2015, 08:27

neneneneneeenenen nema to veze samnom nista je nisam kemija:: to je nseto Di:: !!!

Odozgo !!!!

čipo
Genije
Genije

Vručina

Post by čipo » 06 Jul 2015, 16:13

Nakon radova na Hesovoj i obaveza dolazi i mojih dva,tri sata buh:: .
Na Hesovoj je šaran gotovo prestao primati...najvjerojatnije zbog mrijesta jer ga nije obavio kako treba i u razgovoru s kolegama zaključujemo da bi taj mrijest mogao biti razlog nehranjenja na grabi,na žalost...
I kako u zadnje4 vrijeme lovim po par sati odlučujem se za amure..ima ih dosta i šta sada..biti će i oni dobri u nedostatku šarana :.D .
Pripreme su opsežne i kuha se veeelika količina kukuruze..hranim tri dana prije i u jutro u 4 h sam na vodi..lovim do nekakvih 9..cak i više od standardih par sati... buh:: na kukuruz,umjetni kukuruz i boile...,aaaliii..dogadja se da ostajem bez griza B:(
To me stvarno začudilo...vidio sam da se amuri pomalo pokazuju okolo,ali na žalost nije dolazilo do realizacije.
Kako su još neki kolege na grabi tom metodom obilnog hranjenja ostali bez ribe okrećem taktiku jer sam se više puta osvjedočio da riba ponekad izbjegava obilna hranilišta i krećem na istom mjestu sa prihranom samo boilama i to po nekakvih pola kile...opet tri dana i odlazim poslije 18 h na grabu,na brzinu zabacujem,ali ovaj puta jedan štap na podignutu umjetnu kukuruzu i dva na boile,jedan na rak & dud plus popapica breskva i na jednom sistemu rak & dud plus bijela popapica premium river...u pličak stavljam kameru i bacam par boili,ali kamera na veliku žalost nije odradila kako treba ::oo .
Aaaaliiii...imam griz na umjetnu kukuruzu i dok sam sletio do štapova sve staje...na žalost riba se otkvačila,ništa prebacujem i penjem se u ležaljku,penjem znači da su mi štapovi kod vode,a ja na nasipu...
voda je puna starog cvata od vrbe i topole i struna teško tone,ali uspijem se izboriti sa tim problemima...

Image

Nedugo poslije tog zbivanja dobijam amura na rak & dud plus popup breskva..bez nekakvih većih problema...
Amur je puuuunn travuljine i vjerojatno tog cvata...

Image

Image

sada je to već nešta drugo... id::

još jednom zabacujem i ovaj puta kombinacija rak & dud plus premium river popapica donosi siloviti griz,ali riba se niti najmanje ne ponaša poput amura već bježi ravno u lopoč i granje i tu na žalost ostajem bez nje... ::oo

Revoltiran..kupim štapove i završavam ribolov..ako se uopće može nazvati ribolovom...
ne kažem da nisam zadovoljan,aliii..žao mi je kada dobijem griz,a ne uspijem uloviti ribu...
Spremam se ponoviti radnju..i zanima me šta pojede boile u malo više od pola metra vode u granju,nadam se da ću i to snimiti sa kamerom :.D
Lijep pozdrav i bistro!

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”