Kočevsko jezero (SLO)
Moderator:Masterbih
Prekrasne ribe, bravo Robi 
Re: Kočevsko jezero (SLO)
Bravo Robi...kakve ribe!!

Pozdrav odlovila se opet jedna kraća kampanja, a ovaj put na Kočevskem jezeru.

Bilo je hladno a društvo super.
Iskoristio sam ovu kampanju da testiram novi mix spicy tuna za kojeg se nadam da će bit brzo u prodaji, koji zaista daje odlične rezultate.
Lovio sam od petka do nedelje u jutro. Lovio sam na daljini samo oko 40 metara a dubina 12 metara i opet se riba zadržavala na oko 5 do 8 metara. Bilo je vrlo teško ribu spraviti na pod ali poneki put sam i uspio. Za hranjenje opet kukuruz, konoplju, pelete i sve prelio tečnim liqvidima Masterbiha, CSL-om, melasom i meat extactom. Svaki put kad sam bacio spod stavio sam i šaku ili dvije lovnih bojla. U petak na večer prvi griz šaran oko 12kg na spicy tunu i onda ponovno u 23h i moja najbolja riba kampanje 17.70kg.

A onda je počelo u subotu oko 10 u jutro i bili su grizevi na sat vrjemena sve do 5 popodne a onda gotovo…

Imali smo sunce, malo kiše i hladne noći oko 0 stupnjeva. I evo jedan mali šarko koji mi se najviše sviđao...ali kad odraste...

I kolega Stanko imao je lijepih ulova.

Ali vratit ču se i nadam se da će bit uffff...
Bistro
Robi

Bilo je hladno a društvo super.

A onda je počelo u subotu oko 10 u jutro i bili su grizevi na sat vrjemena sve do 5 popodne a onda gotovo…

Imali smo sunce, malo kiše i hladne noći oko 0 stupnjeva. I evo jedan mali šarko koji mi se najviše sviđao...ali kad odraste...

I kolega Stanko imao je lijepih ulova.

Ali vratit ču se i nadam se da će bit uffff...
Bistro
Robi
Kao sto Tomo rece Bravo Robi prelepe ribe 
Robi čestitke za jako lijepu kampanjicu, stvarno te Beli ne hvali bez veze 
rio wrote:Robi čestitke za jako lijepu kampanjicu, stvarno te Beli ne hvali bez veze
Ha ha Rio u Novembru vidimo se...