Masterbih reklamne fotke i video
Moderator:Masterbih
Spicy Tuna Boilies 2017'

Re: Masterbih reklamne fotke i video
Moj favorit u ovoj i sljedeci sezoni 2017...Masterbih wrote:Spicy Tuna Boilies 2017'
Masterbih wrote:Plum & Shellfish Boilies 2017'
eeee..ova je meni Robi...i najveći ulovljeni šaran na Hesovoj,ulovljen je na nju,naravno uza popapicu plum acid...
U ovoj godini vam predstavljamo i poboljsani bazni miks "Premium Fish Mix".
Ovaj miks je bio odlican, ali mi se vodimo tim da uvijek moze "bolje" i neprestano radimo na poboljsanju nasih proizvoda.
Na svim nasim miksevima smo intenzivno radili proteklih 5. godina da bi vam u 2017.g. predstavili nove poboljsane verzije koje ce sigurno napraviti pravi dar mar na vodama.
Stari miksevi su "rasturali i rasturaju", a novi ce prosto da satiru..
Spremite se na uzbudjenja!

Ovaj miks je bio odlican, ali mi se vodimo tim da uvijek moze "bolje" i neprestano radimo na poboljsanju nasih proizvoda.
Na svim nasim miksevima smo intenzivno radili proteklih 5. godina da bi vam u 2017.g. predstavili nove poboljsane verzije koje ce sigurno napraviti pravi dar mar na vodama.
Stari miksevi su "rasturali i rasturaju", a novi ce prosto da satiru..

Premium Fish Mix sta reci o ovom mixu a da vec nije receno ?
Moja iskustva su super pocev od samog rolanja do izuzetne lovnosti na razlicitim lokacijama rekama i jezerima
sto potvrdjuju ulovi kao i saran od 21.3kg
prosle godine uhvacen na divljoj vodi povrsine 300h Pfeffikersee u Svajcarskoj.
Moja iskustva su super pocev od samog rolanja do izuzetne lovnosti na razlicitim lokacijama rekama i jezerima
sto potvrdjuju ulovi kao i saran od 21.3kg
U ovoj godini vam predstavljamo i poboljsani bazni miks "Green Monster" odnosno zeleno cudoviste.

Toliko toga,a....sve smrznuto...pa i rijeke
Samo da se otopiiiiiii!!

Samo da se otopiiiiiii!!