Dipovi
Moderator:Masterbih
ima neke koje se kuvaju
Re: Dipovi
OK ja reko napisaces komponente za makar jedan dip,ali opet moram u potragu
Solar dip koji peca je Jacko special
A da se kuvaju domaci dipovi,kuvaju se ..drugari moji prave sami pa sam gledao sta rade al nisam hteo da pitam sta se sipa osim arome,to sam onjusio ..sipa se to nesto u staklenu flasicu od Next soka(mala) i ubaci se u serpu sa kljucalom vodom i kuuuuvas...dok u Next flasici ne prokuva!...prelijes u svoju posudicu i kad se oladi gusto ko med i deluje sto je njima najvaznije
A da se kuvaju domaci dipovi,kuvaju se ..drugari moji prave sami pa sam gledao sta rade al nisam hteo da pitam sta se sipa osim arome,to sam onjusio ..sipa se to nesto u staklenu flasicu od Next soka(mala) i ubaci se u serpu sa kljucalom vodom i kuuuuvas...dok u Next flasici ne prokuva!...prelijes u svoju posudicu i kad se oladi gusto ko med i deluje sto je njima najvaznije
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Ukuvavanje raznih secera od voca i ulja je davno prevazidjeno, ali ok za kucne carolije dok se visokokvalitetna ulja i razni likvidi presuju strogo na hladno
Ti to najbolje znas,ja sam video to sto sa video,smejao sam se nazivajuci ih Stevom Karapandzom sve dok prvom prilikom nisam to video na delu kako riba radi na taj dip...ali ja sam ipak poklonik gotovih dipova,ne koristim puno vrsta al te sto imam izuzetni su!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Domaće je domaći, ima jedna nova caka za dipove super radi dipovi novog doba !!
Ova je dobra:
smejao sam se nazivajuci ih Stevom Karapandzom
Ma ako nemas love kupi neki gusti sok koji dobro mirise i udri..
Ja sam gledao ljude koji umacu boile u vodu - > pa u praskasti dip -> pa u pekmez i love tako.
Sve radi, ali kako i dokle
Masterbih wrote:
Ova je dobra:
smejao sam se nazivajuci ih Stevom Karapandzom
Ma ako nemas love kupi neki gusti sok koji dobro mirise i udri..
Ja sam gledao ljude koji umacu boile u vodu - > pa u praskasti dip -> pa u pekmez i love tako.
Sve radi, ali kako i dokle
Ledeni reci nam da se obogatimoledeni wrote:Domaće je domaći, ima jedna nova caka za dipove super radi dipovi novog doba !!
ledeni wrote:Domaće je domaći, ima jedna nova caka za dipove super radi dipovi novog doba !!
Last edited by Sanadac5 on 30 Jan 2012, 23:54, edited 1 time in total.