Spro lcs 460 super long cast
Moderator:Masterbih
-
Carper_86SRB
- Napredan clan

vase mišljenje o ovoj mašini!
Pecaj dok postojiš.....
Re: Spro lcs 460 super long cast
reci cenu pa cu ti reci misljenje
- Fly and Carp Fishing
- Ribarcina

Isprobao je kod prijatelja i jako mi se dopala. Kanim ih uzeti do pocetka sezone. Moje misljenje jako dobar izbor za tako malu cjenu. Pozzz...
-
Carper_86SRB
- Napredan clan

svaka cast LunaTic, super fotka, imam lepu kombinaciju za njih pa bi bilo šteta ne uzeti! :-) hvala puno pozz i bistro!
Pecaj dok postojiš.....
Kakve veze ima cjena sa dobro ili loše? Ili si ih probao ili ih nisi.md_bait wrote:reci cenu pa cu ti reci misljenje
Ja imam takvu samo Spod i do sada nikakve zamjerke. Cjena neznam točno.(oko 400-500 kunića)
njezina nasljednica je sada 35 eura cca 25o knborac wrote: Kakve veze ima cjena sa dobro ili loše? Ili si ih probao ili ih nisi.
Ja imam takvu samo Spod i do sada nikakve zamjerke. Cjena neznam točno.(oko 400-500 kunića)
Sasvim solidna masinica,koristio sam ih 2 sezone bez ikakvih problema a i jako lepo izgledaju,ja sam bio upario sa Rojaliti Carp stapovima...drugar kome sam ih prodao jos peca s njima,funkcionisu!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Daj pošalji neki link da vidim koja je to nasljednica?LunaTic wrote:njezina nasljednica je sada 35 eura cca 25o knborac wrote: Kakve veze ima cjena sa dobro ili loše? Ili si ih probao ili ih nisi.
borac wrote:Daj pošalji neki link da vidim koja je to nasljednica?LunaTic wrote:njezina nasljednica je sada 35 eura cca 25o knborac wrote: Kakve veze ima cjena sa dobro ili loše? Ili si ih probao ili ih nisi.