Koja boila vam je donela najviše uspeha?

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

bdelitee
Ribarcina
Ribarcina
Re: Koja boila vam je donela najviše uspeha?

Post by bdelitee » 29 Jan 2012, 19:58

Dare evo ti sajt pa malo razgledaj

Code: Select all

http://www.baitservice-austria.at/
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes

darkovip
Piskaralo
Piskaralo

Post by darkovip » 29 Jan 2012, 21:50

Hvala, isuseee :Dtt

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 29 Jan 2012, 22:13

dobro se pokazale cak i u hladnoj vodi , smrzli se taj dan ali pale dve ribe ....kolike tolike
Image
By dejanf at 2012-01-12
Image
By dejanf at 2012-01-12
mislim da je na cop dosao mali a na bic veci . naravno ja sam vadio ribu a maksa dao boile ..............zajedno smo jaci :D :D :D
a da bilo to u decembru 2011 god
ako treba , nema potrebe !

rocko
Ribolovac
Ribolovac

Post by rocko » 05 Feb 2012, 00:22

Prije 2010 sam lovio pretezno na Imperial Baits, boile su super, ali ima trenutaka kad pusis sto je sasvim normalno da je neznam kakva, uglavnom na njih sam imao naj vise uspjeha jer sam na njih najvise i lovio.
Prije toga sam koristio Nutrabaits koje su takodje super, ali negdje je riba jako dobro upoznata s njima jer vecina lovi pa se desavalo pusagija itd. treba biti oprezan s njima..
Poslije 2010 sam kupovao i probavao svasta, bas sam ono sto se kaze istrazivao da pronadjem nestro novo razlicito (mislim na sastav boile), ali nista toliko bitno nisam pronasao osim Masterbih da zadovoljava moje potrebe, a i njega sam kupio sa oprezom jer sam mislio da je jedna od navlaka, al kad sam poceo loviti moje misljenje se promjenilo.
Tesko mi je izdvojiti neku od boila koje su bili favoriti, svaka ima svoje vrijeme, a ako je imalo kvalitetna (nebitno na brend i marku) treba samo biti uporan i bit ce rezultata.
Izreka jednog starog lisca "Rod Hutchinson": Sve sto mozemo uciniti ponekad, je samo cekati i biti uporan.

karlo 14
Pocetnik
Pocetnik

Post by karlo 14 » 03 Jan 2013, 15:55

U fish mixevima su mi se jako jako dobro pokazali: squid & octopus od solara i monster crab od roda hutchinsona , a u bird mixevima : jagoda od mainlinea i ester cream od solara, može se iskombinirati bilo koja kombinacija između ovih aroma i trebalo bi dobro radit, meni je sve vrhunski radilo mhm::

borac
Ribarcina
Ribarcina

Post by borac » 03 Jan 2013, 18:11

karlo 14 wrote:U fish mixevima su mi se jako jako dobro pokazali: squid & octopus od solara i monster crab od roda hutchinsona , a u bird mixevima : jagoda od mainlinea i ester cream od solara, može se iskombinirati bilo koja kombinacija između ovih aroma i trebalo bi dobro radit, meni je sve vrhunski radilo mhm::
Moraš malo više toga probati da bi mogao nešto komentirati ali bude nekaj od tebe. ihii::

karlo 14
Pocetnik
Pocetnik

Post by karlo 14 » 03 Jan 2013, 20:40

Probo sam tog jako jako jako jako puno imam dosta tih bočica doma , samo kažem da su mi se ova 4 mirisa najbolje pokazala..

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 04 Jan 2013, 07:22

Meni se najbolje pokazala Mlegova paleta proizvoda,doduse najvise sam je i koristio.
Imao je tri vrste boila,iz kantice te su bile najjeftinije,potom je poceo praviti takmicarske friz boile a posle toga neku srednju kategoriju i po ceni ipo kvalitetu.
Uglavnom nisam pecao na sve.
Od tih iz kantice koristio sam najvise tuti fruti specijal,frankfurtsku kobasicu,za pecanje a oktopus za prihranu uz ove dve
od takmicarskih F1-plum sel fis doduse nije to cista secena je sa jos necim,nikad nisam pitao sa cim jer kad neko potrosi godine i godine nesto da napravi bilo bi izuetno glupo traziti da otkrije o cemu se radi,zatim G1 to je bio geranijumi muskito koja je bila izuzetna boila.
Neko vreme je imao i R2 boilu koja je pecala strasno na svim vodama gde god sam otisao,medjutim imao je jako jratko jer kako je rekao falilo u je nesto da je pravi ponovo,s obzirom gde sam sve pecao na nju i kakao je radila mogu odgovorno da tvrdim da je to bila "carobna kuglica"
I treca varijanta gerber i tuti fruti specijal

Probao sam i druge sto je imao ali sam nakon godinu -dve izdvojio ove i pokazale su mi se najbolje,samo je terbalo potrefiti kad koja najbolje peca,uglavnom je zavisilo od vremena i vode,ali se to nakon listanja podataka sa prethodnih pecanja lako provali.

I kad god sam biou nedoumici,narucim koju kilu M1 ili Bake od Brace iz Kikinde tu nije bilo promasaja
Last edited by prda on 04 Jan 2013, 08:30, edited 1 time in total.

Delboy
Guru
Guru

Koja boila vam je donela najviše uspeha?

Post by Delboy » 04 Jan 2013, 07:41

E da Prdoni skecam se te R2, jednom mije Zoran donio na Viru.... Jako je dobra bila.... Moje neke standardne se znaju, ali u zadnje vrijeme Master su se jako dobro pokazale... :)

bdelitee
Ribarcina
Ribarcina

Post by bdelitee » 04 Jan 2013, 11:49

ako bi generalno pogledao unazad 10god. najvise uspeha je donela boila S&O i Craba domace izrade(moj mix) a pojedinacno najbolje Triga ili Caviar radjeno od kupovnih mikseva.
Last edited by bdelitee on 04 Jan 2013, 22:35, edited 1 time in total.
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes

Post Reply

Return to “Boile”