Moje mišljenje. Bez uvrede.
Bio tamo dvaput po 4-5 sati visio na vodi, šetkarao..(jer nisam imao vremena za ribolov) i vidio jednog
Moderator:Masterbih
Prijatelju bez uvrede tebi, vidi se da baš nisi upoznat s ovom vodom, mnogi ribići su na ovom jezeru imali ribolove života uključujući i mene, ribe ima koliko hoćeš a ti ako misliš složit neku ozbiljnu kampanjicu samo se javi da ti pomognemo u odabiru mjesta, jer s obzirom na doba godine (neznam kad si ti bio) to je jako bitno. Živio ti meniborac wrote:Ljepa voda ljepe ribe ali možda je malo premalo![]()
.
Bio tamo dvaput po 4-5 sati visio na vodi, šetkarao..(jer nisam imao vremena za ribolov) i vidio jednogod 2-3 kg. A bilo 5 Šaranaša.

borac wrote:Ljepa voda ljepe ribe ali možda je malo premalo![]()
.
Bio tamo dvaput po 4-5 sati visio na vodi, šetkarao..(jer nisam imao vremena za ribolov) i vidio jednogod 2-3 kg. A bilo 5 Šaranaša.
Evo ovim putem i tebe kao Slavonac Slavonca pozivam na Tribalj da dođeš na jednu dobru kampanjicu pa da svi skupa napravimo dernek na vodidedoš wrote:Ja sam na tom jezeru lovio davno. Jednom prilikom godišnji sam provodio tu blizu, a od moga susjeda sam čuo da ima jezero. Zna se ja sam morao ponijeti pribor. Bilo je super i dobro sam lovio. Doduše u to doba ribe nisu bile tako velike, ali poneke su i onda imale oko 4-5 kg. Voda mi se svidjela, domaćini takođe.