Tribaljsko jezero

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

borac
Ribarcina
Ribarcina
Re: Tribaljsko jezero

Post by borac » 06 Feb 2012, 19:12

Ljepa voda ljepe ribe ali možda je malo premalo carp:: carp:: .
Moje mišljenje. Bez uvrede.
Bio tamo dvaput po 4-5 sati visio na vodi, šetkarao..(jer nisam imao vremena za ribolov) i vidio jednog carp:: od 2-3 kg. A bilo 5 Šaranaša.

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 06 Feb 2012, 19:44

borac wrote:Ljepa voda ljepe ribe ali možda je malo premalo carp:: carp:: .
Bio tamo dvaput po 4-5 sati visio na vodi, šetkarao..(jer nisam imao vremena za ribolov) i vidio jednog carp:: od 2-3 kg. A bilo 5 Šaranaša.
Prijatelju bez uvrede tebi, vidi se da baš nisi upoznat s ovom vodom, mnogi ribići su na ovom jezeru imali ribolove života uključujući i mene, ribe ima koliko hoćeš a ti ako misliš složit neku ozbiljnu kampanjicu samo se javi da ti pomognemo u odabiru mjesta, jer s obzirom na doba godine (neznam kad si ti bio) to je jako bitno. Živio ti meni ihii::

scorp_breza
Piskaralo
Piskaralo

Post by scorp_breza » 06 Feb 2012, 20:06

Tribalj je upravo poznat po tome da se tamo imaju ribolovi zivota i da se tu moze upecat jako mnogo ribe po kampanji.
Ono sto je vazno jest kao sto Rio rece bit na pravom dijelu jezera u pravo doba godine, ali su tu ljubazni domacini uvijek na raspolaganju da pomognu svojim savjetom.

GRGA RI
ViP
ViP

Post by GRGA RI » 06 Feb 2012, 20:19

borac wrote:Ljepa voda ljepe ribe ali možda je malo premalo carp:: carp:: .

Pa, barem bi ti trebao biti upoznat sa kvalitetnim vodama u Hrvatskoj. Tribalj svakako spada u jednu od takvih voda.
Prošlih godina se na nekim forumima uvelike izvještavalo o ulovima sa Triblja. Ribe velike kilaže, vrijedne divljenja.
Udruga nesebično radi na svemu onome što znači moderni šaranaški ribolov, a to su prvenstveno debele ribe.
Osobno sam doživio ribolov od 4 dana sa ulovljenih oko 300 kg ribe a prosjek ribe je bio 11.5 kg. Nije da grize non-stop,
ali vrijedno svake pohvale.
Mislim da bi trebao odvojiti vrijeme za pravu kampanju na Triblju i na taj način sam sebe demantirat. mhm::

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 06 Feb 2012, 20:28

Ja sam na tom jezeru lovio davno. Jednom prilikom godišnji sam provodio tu blizu, a od moga susjeda sam čuo da ima jezero. Zna se ja sam morao ponijeti pribor. Bilo je super i dobro sam lovio. Doduše u to doba ribe nisu bile tako velike, ali poneke su i onda imale oko 4-5 kg. Voda mi se svidjela, domaćini takođe.

:HH
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 07 Feb 2012, 11:45

dedoš wrote:Ja sam na tom jezeru lovio davno. Jednom prilikom godišnji sam provodio tu blizu, a od moga susjeda sam čuo da ima jezero. Zna se ja sam morao ponijeti pribor. Bilo je super i dobro sam lovio. Doduše u to doba ribe nisu bile tako velike, ali poneke su i onda imale oko 4-5 kg. Voda mi se svidjela, domaćini takođe.

Evo ovim putem i tebe kao Slavonac Slavonca pozivam na Tribalj da dođeš na jednu dobru kampanjicu pa da svi skupa napravimo dernek na vodi :HH bravo: ura::

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 08 Feb 2012, 05:49

Važi ćim bude neke prilike za to. Nešto smo planirali ja i jedan prijatelj, ali još čemo vidjeti.
Dotle pozdrav.

Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

GRGA RI
ViP
ViP

Post by GRGA RI » 15 Feb 2012, 12:11

Bili danas na vodi, vidjeti situaciju, možda planirati kakvu pecaniju... a imali smo šta i vidjet.
Cijelo jezero je pod dubokim ledom!
Ovako izgleda jezero sa brane...

Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

Image

Image

A ovo je naravno majstor "rio" na ispustu jezera, gdje će biti preljev vode kada se led otopi.

Image

RELJIC CARP
Ribolovac
Ribolovac

Post by RELJIC CARP » 15 Feb 2012, 13:23

Za svaku pohvalu jezero je prelepo i lepih riba ima , to momci samo napred i cuvajte to blago 1::
Image

carc os
Piskaralo
Piskaralo

Post by carc os » 15 Feb 2012, 19:58

A i vodostaj je porastao ili mi se čini?
Znam kada sam lovio zadnji put(doduše to je bio 6 mj.) bio je manji
ali svakako preljepo jezero i prekrasni drilovi!! grk::
FOX

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”