Evo ovako je sve počelo, Darac me zove na kavicu radi dogovora o jednoj kampanjici. DOLAZIM KOD DARCA I UZ ŽLABRANJE dogovor pada na savicu na CIGANSKU,Darac ce ici četvrtak na petak a ja cu doc u petak ujutro i ostat do subote i tako je bilo,zovem frendica karaulu i sređujem top boilice koje cemo isprobat kako rade po zimi..Zovem Darca u četvrtak navečer da pitam kakvo je stanje, kaže da riba radi da je dobio dva manja šarana..Legnem doma u krevet i nemogu dočekat to jutro da zgibam na vodu.Po glavi mi se vrte sistemi prihrana KAKO ŠTA GDJE???????? IZNAD GLAVE uspijem nakako zaspati budim se ujutro i pravac na vodu.Dolaskom na jezero prava zimska idila snjeg pada ko lud :oko:! probijam se do Darca, dolaskom na mijesto krece brzinsko spremanje hranjenje dipanje i bacanje sistema..Dogovor je pao da darac lovi pored trstike di je dubina metar, a ja cu bacat prema otoku di je oko 2 metra Prvi griz je pao negdje 2 sata nakon zabacivanja ljepa ljuska od 7 kg, noc pada a snjeg pada i pada više nemamo šator nego IGLU štapovi se ne vide, sve me hvata panika kako cu sutra van sa autom,ali želja za ribolovom je jače pa makar čistio 4 sata dok ne probijem put..Polako se povlačimo u šator,u šatoru prava milina grijalica radi na najače polako tonemo u san ali ne dugo po noci je bila prava igranka.. Darac je imao više sreca ja sam kroz noc dobio još jednog malog oko 3 kile, dok je Darac dobio 6 ljepih ljuskaša.. lovili smo na boile od šljive i od jagode, kemijali smo svašta od pva fulcarbona lithcora, najbolje se pokazala pva vrečica sa mirisom od lipe umocena boila u suhi dip, sve to zajedno sa olovom u vrecicu pa u to boile palete i zviz i evo ga !sarko! TO JE SVE IZGLEDALO OVAKO