PRO-Master Spod Liquid Booster

PRO-Master Spod Liquid Booster je provjerena kombinacija tekucih atraktora koji imaju za cilj da brzo privuku i dugotrajno zadrze ribu na hranjenom mjestu.

Sa ovim proizvodom mozete pojacati atraktivnost svakog spod miksa, partikla, boili, peleta, praskaste hrane i stick miksa.
Takodjer, u njemu mozete dipati i namakati lovne mamce trenutacno ili kroz duzi period.
PRO-Master Spod Liquid Booster u sebi ne sadrzi vodu pa samim tim i ne otapa PVA materijale.
Dizajniran je kao sirup, tako da je njegova tezina teza od vode pa sa prihranom lagano tone na dno uz sirenje u propadanju gdje se poslije izvjesnog vremena lagano podize sa dna i siri u svim smjerovima.
Ovim postupkom proizvod privlaci ribu iz svih slojeva vode i sa velike udaljenosti direktno na vase hraniliste.
Upotrebljiv je i efikasan tokom cijele godine, odnosno u svim godisnjima dobima – kako na komercijalama, tako i na divljim vodama.
Ovaj prelivac je prepun aminokiselinama, a nutritivna vrijednost PRO-Master Spod Liquid Booster-a je cak nevjerojatnih 45% proteina!
Uz sve to kao slag na tortu – proizvod sadrzi i mnostvo minerala i vitamina.
PRO-Master Spod Liquid Booster je aktivan i veoma sladak produkt koji sadrzi prirodne topive secere, ali i prirodne ekstrakte u kombinaciji koji su provjereni stimulatori apetita.
Mikrobioloska aktivnost proizvoda je jedan od kljucnih elemenata sto cini veliku razliku naspram drugih slicnih proizvoda na trzistu koji su u 99,9% slucajeva inaktivni.
Ovaj tekuci Booster je potpuno topiv u vodi, a posto sadrzi sve prirodne sastojke – predoziranje je nemoguce vec vi sami odredjujete dozu privlacnosti koja vam je potrebna u zadatom momentu.
Neka preporucena doza od koje mozete krenuti je 5-10ml po kilogramu prihrane dok je neka srednja mjera 10-15ml/kg.

Boris Ostojic
Ja, kao i mnogi ribolovci – nemogu da zamislim ribolov u kojem je ukljucen spod, peleti, stick mix itd, a da ne koristim neki tekuci dodatak kako bih mu pojacao atrakciju – mi saranasi ga nazivamo “Prelivac za spod”.
PRO-Master Spod Liquid Booster je moja omiljena i provjerena kombinacija bez koje ne krecem na ribolov!

Vrhunski tekuci prelivac za sve vrste mamaca kako u saranskom, tako i u feeder – method ribolovu!

Pogledajte i VIDEO: Upoznajte se sa proizvodom i nacinom upotrebe tokom ribolova!

One Response to PRO-Master Spod Liquid Booster

  1. Sini Cuca says:

    Najbolji prelivac koj sam probal a lovim vec 30 godina sarana i probal sma sve i svasta. Ovaj nesto najbolje sto se moze kupiti. Pozdrav iz Karlovca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eXTReMe Tracker