javljanje sa jezera donji zabar
Moderator:Masterbih
preko odzaka pa pruda i na samac i eto te iz brodaza sat i 15 minuta do jezera
Re: javljanje sa jezera donji zabar
treba mi oko 45 minuta do tamo, bio sam prije jedno 15 dana navratio malo da vidim, i nema sta extra je, jeste li poceli pecati kako riba radi, cekam da mi stigne sator i dolazim odmah
znam da može tim putevima jer sam prolazio tim putom a baš bi volio da vidim to jezero
pošto nije toliko daleko a usput da upoznam prave šarandžije,pa valjda će biti vremena
i da se posjeti jezero ovog ljeta BISTRO
pošto nije toliko daleko a usput da upoznam prave šarandžije,pa valjda će biti vremena
i da se posjeti jezero ovog ljeta BISTRO
I ja nisam bio nikada, ali ove godine cu za druzenje biti tamo 
radi stuka klen i dobili su kojeg smudja.a sarana jos niko nije zabacio,ja sam voljan zabacit al sam sad porodicni problema deca mi bolesna nesto i cim ozdrave valja se dignut bar jedanacobb wrote:treba mi oko 45 minuta do tamo, bio sam prije jedno 15 dana navratio malo da vidim, i nema sta extra je, jeste li poceli pecati kako riba radi, cekam da mi stigne sator i dolazim odmah
mislim sledece sedmice ce bit izbacen od cjenovnika do svih papira vezani za jezero,iam jos malo se bagerise i ceka se za jos ribe koja je spremna samo da ulepsa vreme
Bice iz Broda ekspedicija na jezero cim otopli...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Andjelko wrote:radi stuka klen i dobili su kojeg smudja.a sarana jos niko nije zabacio,ja sam voljan zabacit al sam sad porodicni problema deca mi bolesna nesto i cim ozdrave valja se dignut bar jedanacobb wrote:treba mi oko 45 minuta do tamo, bio sam prije jedno 15 dana navratio malo da vidim, i nema sta extra je, jeste li poceli pecati kako riba radi, cekam da mi stigne sator i dolazim odmah
mislim sledece sedmice ce bit izbacen od cjenovnika do svih papira vezani za jezero,iam jos malo se bagerise i ceka se za jos ribe koja je spremna samo da ulepsa vreme
Obavijesti nas kad se radovi zavrse i sve bude spremno za ribolov...
Destinations Point
Destinations Point
moze se doc i sad doc jer je ostao samo jedan jos dio rada sa bagerom a ostali su gotovi
samo nas ceka
samo nas ceka
Kao sto kolega kaze,eto nas cim malo zagrije...acobb wrote:treba mi oko 45 minuta do tamo, bio sam prije jedno 15 dana navratio malo da vidim, i nema sta extra je, jeste li poceli pecati kako riba radi, cekam da mi stigne sator i dolazim odmah
Destinations Point
Destinations Point
Normalno kolega čim malo zagrije da bude ljepše vrijeme eto nas na jezero
pa da se iskušamo malo i na jezerima samo da ugrije

pa da se iskušamo malo i na jezerima samo da ugrije