http://youtu.be/nXAQwdFtbVQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Upravo sam naletio na LOG JAM REMIX by masterbih ,nisam mogo da ga opet ne pogledam ,strgo sam se od smijeha,stvarno je zakon

Re: Šta ste radili danas?
da znas tomo bas je dobro,i ima slika sa sad sto su bili na pelagicevu ako tare i boki hoce objavit,umreces od smjeha
Učestvovao na konferenciji u Segedinu u Mađarskoj čija je tema bila stanje i regulisanje ribolova i ribarstva u Karpatskoj niziji.Na konferenciji su učestvovali stručnjaci ove tematike iz Mađarske, Rumunije, Ukrajine i Srbije.Konferenciju je organizovala Mađarska asocijacija Voda-Riba-Čovek a na konto prezentacije novog zakona o ribarstvu koji je skoro usvojen. Tek sada sam shvatio koliko je nacrt zakona o Zaštiti i održivom korišćeenju ribljeg fonda u Srbiji koji je sada na javnoj raspravi loš.Na žalost siguran sam da je veoma malo udruženja sportskih ribolovaca upoznalo svoje članstvo sa zakonom a još manje njih poslalo svoje primedbe.Nisam siguran ni da će ono malo poslatih primedbi neko pogledati a kamoli prihvatiti.Na žalost ovo je Srbija ribolovci se ne pitaju njihova je obaveza da plate 6000 din i u 2014 godini a dali će nešto uloviti to nikoga nije briga.Odraz takvog stanja u ribolovu pokazuje i broj ribolovaca Srbija 70-80.000 Mađarska 340,000.Šta da kažem gde ima ribe ima i ribolovaca

Uploaded with ImageShack.us

Pozvali me prijatelji da idemo testirati kobre.

Naravno, bez sumnje, u svim tehnikama "The Best" Century..

Kompletna reportaza sa puno vise slika i detalja slijedi..

Naravno, bez sumnje, u svim tehnikama "The Best" Century..

Kompletna reportaza sa puno vise slika i detalja slijedi..
mrtav umoran,jutros u sest pa kod rodjaka na mesenje pa u 12 do 9 navece posao i moralo se malo na jezero otic ,malo decaci zasjeli pa pijuckaju na vodi,i sad kuci ko prepariran
zakazana operacija pre mesec i po 25.11 2013 za majku koljeno,i jutros lepo po dogovoru otisli u bolnicu,svi papiri povaditi ma sve do zadnje krvi sve izvadito,kad smo dosli kaze sestra pa vi niste danas i pokaze nam plan operacija za ovu sedmicu i stvarno majka tek u cetvrtak da se javi i tad operise jer je uskocio lokalni budzovan pa ima para pa preko reda,i jbg
Zaista si legendaran, respect.Andjelko wrote:zakazana operacija pre mesec i po 25.11 2013 za majku koljeno,i jutros lepo po dogovoru otisli u bolnicu,svi papiri povaditi ma sve do zadnje krvi sve izvadito,kad smo dosli kaze sestra pa vi niste danas i pokaze nam plan operacija za ovu sedmicu i stvarno majka tek u cetvrtak da se javi i tad operise jer je uskocio lokalni budzovan pa ima para pa preko reda,i jbg
juce odvezo majku u bolnicu,danas operisana,i onda mi u auta blokiro lijevi tocak a mastor jedan pjan a drugi tek moze sutra uzet auto na popravku,a kad oce oce ebem ga
Ljepa kolekcija kobri, napiši kako su se pojedine pokazale.
Ja čitav dan spremao drva, nisam planirao da ću ložiti na drva pa zato ovako kasno. Gotovo ispod snijega.

Ja čitav dan spremao drva, nisam planirao da ću ložiti na drva pa zato ovako kasno. Gotovo ispod snijega.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
jutros vruca rakica,pa u stalu,pa sikira u glavu pa vino pa tak tri komada,i et pola ekipe je u servis stanju neko od rakije piva i vina,
a ja spao s nogu
bice kobaje za pecanja
a ja spao s nogu
bice kobaje za pecanja