Šta ste radili danas?

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

tomoZG
ViP
ViP
Re: Šta ste radili danas?

Post by tomoZG » 20 Nov 2013, 20:40

Upravo sam naletio na LOG JAM REMIX by masterbih ,nisam mogo da ga opet ne pogledam ,strgo sam se od smijeha,stvarno je zakon buh:: buh:: buh::
http://youtu.be/nXAQwdFtbVQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Image

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 22 Nov 2013, 20:35

da znas tomo bas je dobro,i ima slika sa sad sto su bili na pelagicevu ako tare i boki hoce objavit,umreces od smjeha

atoth
ViP
ViP

Post by atoth » 22 Nov 2013, 21:40

Učestvovao na konferenciji u Segedinu u Mađarskoj čija je tema bila stanje i regulisanje ribolova i ribarstva u Karpatskoj niziji.Na konferenciji su učestvovali stručnjaci ove tematike iz Mađarske, Rumunije, Ukrajine i Srbije.Konferenciju je organizovala Mađarska asocijacija Voda-Riba-Čovek a na konto prezentacije novog zakona o ribarstvu koji je skoro usvojen. Tek sada sam shvatio koliko je nacrt zakona o Zaštiti i održivom korišćeenju ribljeg fonda u Srbiji koji je sada na javnoj raspravi loš.Na žalost siguran sam da je veoma malo udruženja sportskih ribolovaca upoznalo svoje članstvo sa zakonom a još manje njih poslalo svoje primedbe.Nisam siguran ni da će ono malo poslatih primedbi neko pogledati a kamoli prihvatiti.Na žalost ovo je Srbija ribolovci se ne pitaju njihova je obaveza da plate 6000 din i u 2014 godini a dali će nešto uloviti to nikoga nije briga.Odraz takvog stanja u ribolovu pokazuje i broj ribolovaca Srbija 70-80.000 Mađarska 340,000.Šta da kažem gde ima ribe ima i ribolovaca

Image

Uploaded with ImageShack.us
Image

Image

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 23 Nov 2013, 18:24

Pozvali me prijatelji da idemo testirati kobre. bdr:

Image

Image

Image

Naravno, bez sumnje, u svim tehnikama "The Best" Century..

Image

Image

Image

Kompletna reportaza sa puno vise slika i detalja slijedi.. piv::

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 23 Nov 2013, 21:44

mrtav umoran,jutros u sest pa kod rodjaka na mesenje pa u 12 do 9 navece posao i moralo se malo na jezero otic ,malo decaci zasjeli pa pijuckaju na vodi,i sad kuci ko prepariran

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 25 Nov 2013, 21:29

zakazana operacija pre mesec i po 25.11 2013 za majku koljeno,i jutros lepo po dogovoru otisli u bolnicu,svi papiri povaditi ma sve do zadnje krvi sve izvadito,kad smo dosli kaze sestra pa vi niste danas i pokaze nam plan operacija za ovu sedmicu i stvarno majka tek u cetvrtak da se javi i tad operise jer je uskocio lokalni budzovan pa ima para pa preko reda,i jbg

aha carp
Ribarcina
Ribarcina

Post by aha carp » 26 Nov 2013, 08:25

Andjelko wrote:zakazana operacija pre mesec i po 25.11 2013 za majku koljeno,i jutros lepo po dogovoru otisli u bolnicu,svi papiri povaditi ma sve do zadnje krvi sve izvadito,kad smo dosli kaze sestra pa vi niste danas i pokaze nam plan operacija za ovu sedmicu i stvarno majka tek u cetvrtak da se javi i tad operise jer je uskocio lokalni budzovan pa ima para pa preko reda,i jbg
Zaista si legendaran, respect.

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 28 Nov 2013, 12:44

juce odvezo majku u bolnicu,danas operisana,i onda mi u auta blokiro lijevi tocak a mastor jedan pjan a drugi tek moze sutra uzet auto na popravku,a kad oce oce ebem ga

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 28 Nov 2013, 13:00

Ljepa kolekcija kobri, napiši kako su se pojedine pokazale.
Ja čitav dan spremao drva, nisam planirao da ću ložiti na drva pa zato ovako kasno. Gotovo ispod snijega.
:Dtt
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 01 Dec 2013, 19:36

jutros vruca rakica,pa u stalu,pa sikira u glavu pa vino pa tak tri komada,i et pola ekipe je u servis stanju neko od rakije piva i vina,
a ja spao s nogu
bice kobaje za pecanja

Post Reply

Return to “Forumska kafana”