NEVEROVATAN I NESVAKIDASNJI ULOV
Moderator:Masterbih
Slobodane jel ti to ozbiljno????
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Re: NEVEROVATAN I NESVAKIDASNJI ULOV
Brate, ozbiljno! Ja kad lažem ja laguckam (što bi rekao jedan naš političar "kraduckam") da mi svi poveruju. Al' ti si zaj...o i barona Minhauzena. Čuj, i štap i mašina i babuška od metar i čuvarka (još puna ribe)... Mislim ... Smanji ribu, pobih djecu...

Limar wrote:Osim sto sam u proteklim godinama lovio kojekakve zveri(gnjurce,slepe miseve,galebove...) jedan pecaroski dan ce mi zauvek ostati u secanju!Kao vrsni babuskar pre X godina pecamo na Dunavu u Belegisu,otvoren tok i odjednom Germina Standard krece u klanjanje dok nisu provodnici poceli da rone,kontra i riba zivota na stapu...povuci,potegni kad imam sta videti,babuska cca 2kg i jos jedan najlon,uzimam ga rukama i vuci!posle malo vremena izranja stap i masina marke Tokoz
,bericetno!euforija prolazi,isti stap se zabacuje i u momentu opet udarac,kontra i posle par teskih minuta puna velika metalna cuvarka ribe ispred mene na obali,leleeee sreci nikad kraja!!
Ovo nisam vidio ranije, al' je napisano u Prdinom stilu
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

E trebao si videti sta znaci srecan covekLinear wrote:Limar wrote:Osim sto sam u proteklim godinama lovio kojekakve zveri(gnjurce,slepe miseve,galebove...) jedan pecaroski dan ce mi zauvek ostati u secanju!Kao vrsni babuskar pre X godina pecamo na Dunavu u Belegisu,otvoren tok i odjednom Germina Standard krece u klanjanje dok nisu provodnici poceli da rone,kontra i riba zivota na stapu...povuci,potegni kad imam sta videti,babuska cca 2kg i jos jedan najlon,uzimam ga rukama i vuci!posle malo vremena izranja stap i masina marke Tokoz
,bericetno!euforija prolazi,isti stap se zabacuje i u momentu opet udarac,kontra i posle par teskih minuta puna velika metalna cuvarka ribe ispred mene na obali,leleeee sreci nikad kraja!!
Ovo nisam vidio ranije, al' je napisano u Prdinom stilu
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
I kolega DOX je uhvatio nesto nesvakidasnje hahahahahahahaahahaha

Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
Oooo bogami i to dobar komad...
...XXXXXL...

...XXXXXL...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina