Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Jedan legendarni za dobro jutro....
Re: Šta ste radili danas?
to komso. svaka cast. bio sam na fazaneriji jos pola metra i voda do platformi

md_bait wrote:to komso. svaka cast. bio sam na fazaneriji jos pola metra i voda do platformi![]()
![]()
![]()
Super,ma bic lepog pecanja!!!
Veceras Alas navratio
P.S. Sa firmom je poslovno isao u Austriju, pa u Njemacku, a onda kad su se vracali svratili su i do mene.

P.S. Sa firmom je poslovno isao u Austriju, pa u Njemacku, a onda kad su se vracali svratili su i do mene.

Sad videh da je 17.mart....danas mi je punoletstvo od kako sam otisao u vojsku,lebe mekani
....Ala vreme leti....
....Ala vreme leti....
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Evo upravo sam zavrsio pripreme za sutrasnji izlazak na vodu...
Odo malo da plovkarim...

Odo malo da plovkarim...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Jako zanimljiv dan
Ja i par kolega vec 7 dana zaredom na smjenu pokusavamo nesto uloviti, a danas dodje Boris na 3 sata i upeca ribu 24kg
Okupirali smo jezero sa svih strana, ukupno nas je bilo 10 ribolovaca danas, a radnim danima po 3-5 jer nisu svi mogli biti stalno na vodi.
Zvoni mi telefon kad Boris pita jel zaledjeno jezero, kazem mu da nije, ali ima jos snijega okolo, ali moze se loviti, mi smo na top pozicijama, on kaze ma nema veze, samo da pokvasim najlon ove godine, nije mi stalo da upecam i ometam vas.
Prvo se sunjo oko jezera pola sata, a onda se smjestio na neuobicajeno mjesto i kratko izmarkirao u svega par zabaca.
Ja ga pitam da mu ustupim svoje mjesto jer ionako riba ne radi 7 dana, sjedi s nama i opusti se
Kaze: ma netreba, ima ovde jedna rupa u travi
Ja bukvalno zivim ovde vec 7 godina i nisam znao za tu rupu!?
Kasnije mi je malo pojasnio:
Ima rupa u travi ali dosta izdignutija od dna koja je citav dan osuncana, a sa strana kamuflirana, medjutim opet ne kontam svrhu svega...
Ako je kamuflirana starom podvodnom travom onda je i u hladu pa dzaba sto je citav dan osuncana??
Dobro, ima i druga strana, ali opet sam bio nekako zbunjen dok mi na odlasku nije pojasnio malo bolje van radoznalih usiju hehe..
btw. covjek je zabacio i ispruzio se na stolicu, kaze ima 3 sata sve ukupno i hoce da se malo odmori, ajde de..
Nedugo zatim zvoni mi mobilni da dodjem gore jer se planira pakovati, mora da ide.
Lagano krecem do njega i vec vidim kes, znam da se voli puno saliti, na prvu mislim da je neka zeza u pitanju, kad..
Vec ga spremio u sak za vaganje, kaze: de ti, ja ne mogu od smijeha
(kud mu reko da pecamo 7 dana bez ulova)
Vaganje = 24.1kg
Skoro je ulovio tu ribu sa 22 i nesto, nepunih 23kg dok je testirao svoje boile Premium river ice za hladnije vrijeme.
Krasna riba, slikam ga, pustamo sargu, cestitam mu na otvorenju sezone sa fantasticnom ribom!
Sjedamo da zapalimo po jednu nakon pakovanja i da mi preprica sve od A do Z
Na sta, kako itd.. (mogu samo reci: Masterbih Pop-Up boila)
Dojam: Zapanjujuce!
Ostavljam njemu da sve to opise i docara, trpio sam do sad informaciju, al vidim njega nema i ne pise, sigurno opet kuca-poso..
Svaka cast majstore i meni je dan uljepsan.
Bistro.
Ja i par kolega vec 7 dana zaredom na smjenu pokusavamo nesto uloviti, a danas dodje Boris na 3 sata i upeca ribu 24kg
Okupirali smo jezero sa svih strana, ukupno nas je bilo 10 ribolovaca danas, a radnim danima po 3-5 jer nisu svi mogli biti stalno na vodi.
Zvoni mi telefon kad Boris pita jel zaledjeno jezero, kazem mu da nije, ali ima jos snijega okolo, ali moze se loviti, mi smo na top pozicijama, on kaze ma nema veze, samo da pokvasim najlon ove godine, nije mi stalo da upecam i ometam vas.
Prvo se sunjo oko jezera pola sata, a onda se smjestio na neuobicajeno mjesto i kratko izmarkirao u svega par zabaca.
Ja ga pitam da mu ustupim svoje mjesto jer ionako riba ne radi 7 dana, sjedi s nama i opusti se
Kaze: ma netreba, ima ovde jedna rupa u travi
Ja bukvalno zivim ovde vec 7 godina i nisam znao za tu rupu!?
Kasnije mi je malo pojasnio:
Ima rupa u travi ali dosta izdignutija od dna koja je citav dan osuncana, a sa strana kamuflirana, medjutim opet ne kontam svrhu svega...
Ako je kamuflirana starom podvodnom travom onda je i u hladu pa dzaba sto je citav dan osuncana??
Dobro, ima i druga strana, ali opet sam bio nekako zbunjen dok mi na odlasku nije pojasnio malo bolje van radoznalih usiju hehe..
btw. covjek je zabacio i ispruzio se na stolicu, kaze ima 3 sata sve ukupno i hoce da se malo odmori, ajde de..
Nedugo zatim zvoni mi mobilni da dodjem gore jer se planira pakovati, mora da ide.
Lagano krecem do njega i vec vidim kes, znam da se voli puno saliti, na prvu mislim da je neka zeza u pitanju, kad..
Vec ga spremio u sak za vaganje, kaze: de ti, ja ne mogu od smijeha
Vaganje = 24.1kg
Skoro je ulovio tu ribu sa 22 i nesto, nepunih 23kg dok je testirao svoje boile Premium river ice za hladnije vrijeme.
Krasna riba, slikam ga, pustamo sargu, cestitam mu na otvorenju sezone sa fantasticnom ribom!
Sjedamo da zapalimo po jednu nakon pakovanja i da mi preprica sve od A do Z
Na sta, kako itd.. (mogu samo reci: Masterbih Pop-Up boila)
Dojam: Zapanjujuce!
Ostavljam njemu da sve to opise i docara, trpio sam do sad informaciju, al vidim njega nema i ne pise, sigurno opet kuca-poso..
Svaka cast majstore i meni je dan uljepsan.
Bistro.
Šta ste radili danas?
I juuuuu to je bio expres pecanje.. I to kakvo... Svaka cast...
Pa eto i ja bi se pohvalio danasnjim ulovom ,
nije sargo al sam uhvatio desetak dobrih plotica i jako sam zadovoljan
sobzirom da mi je to prvi izlazak na vodu...

nije sargo al sam uhvatio desetak dobrih plotica i jako sam zadovoljan
sobzirom da mi je to prvi izlazak na vodu...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point