Koji m hobijom se jos bavite
Moderator:Masterbih
Auuuuuuu pa dobro nam dosao.... Odakle si kolega? Meni ce to bas trebati pomoci, naravno ako si u mogucnosti.... Planoram da uzmem alvarijum oa mi treba strucna pomoc....
Re: Koji m hobijom se jos bavite
Izgled može da vara. Šta misliš zašto je No1 ?zdravko wrote:kimmy1 wrote:Pravim decu po kućama, alat nosim sa sobom.
Po avataru izgleda, da je to bilo u prošlim vremenima
Losa Ti trenerka, gornji dioMasterbih wrote:Muzika mi je nekad bila i sporedni posao, ali kako danas nema bas vajde od toga sad mi je jedna vrsta hobija u slobodno vrijeme.
Inace imam i svoj mini studio![]()
![]()
United rules
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
-
sqiud&sipa
- U razvoju

Delboy wrote:Auuuuuuu pa dobro nam dosao.... Odakle si kolega? Meni ce to bas trebati pomoci, naravno ako si u mogucnosti.... Planoram da uzmem alvarijum oa mi treba strucna pomoc....
hvala na dobrodošlici! kolega i ja pišemo pod ovim nickom ,ja sam squid(Tin) a on sipa (Boki)...ja sam iz Vukovara i šta god te zanima o akvaristici slobodno pitaj,rado ću pomoći....
Kod mene se sve vrti oko riba. 10g. se bavim akvaristikom doduse sada manje zbog obaveza oko renoviranja kuce u koju sam se preselio inace sam pre izvesnog vremena imao 23 aktivna akvariuma sada samo 1 ali.....
ima vremena mlad sam jos
ima vremena mlad sam jos
Prije nekolikoko godina i ja sam imao 2 akvarijuma, pa sam ih nazalost morao da ih se rjesim ali predprosle godine sam opet morao da ga ubacim i to u zimsko doba, nisam isao u ribe cesto pa mi je nedostajalo to da sam pokraj vode hehee i jedno jutro odlucim nahvatam klencica, bjelica i skobalja, ubacim i opet jedno vreme sam drzao, kad je doslo ljepse vreme, opet izbacim.
Bistro.
P.S. Nadam se da to nije grijeh
Bistro.
P.S. Nadam se da to nije grijeh
Bboy OR DIE !!!
- debeli sremac
- Ribolovac

pored pecanja sarana imam jedan cudan hobi kad nisam na pecanju sarana ..... idem sa zetom da gledam kako baca varalicu i navijam kace da upadne u tu vodu sa cizmama do vrata i da se onda prica da sam ja njega spaso a ne on mene !

ako treba , nema potrebe !
Ajd navratite na sampitu...holcer wrote:ivek wrote:ponekad spremim nesto dobro za pojesti
Inace sam i po profesiiji kuvar,tako da cesto slobodno vrijeme upraznjavam spremajuci nesto za jelo.
![]()
![]()
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point