Šta ste radili danas?

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

Alas
Moderator
Moderator
Re: Šta ste radili danas?

Post by Alas » 22 Sep 2012, 21:13

I danas kao i zadnjih 15 dana trazim stene Tornjaka ,ovim putem bi zamolio kolege ako neko zna gdje ima stenadi da mi javi

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 22 Sep 2012, 21:34

Znam ko poklanja 3 zenke Labrador Retriver-a, ako neko voli krezi::

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 23 Sep 2012, 07:31

Drugar i ja potrosili 80 kedera i ni udarac smudja. ubi nas cverglan. ima li kakvog leka Z.: Z.: Z.:

RubA Teslic
Piskaralo
Piskaralo

Post by RubA Teslic » 23 Sep 2012, 15:09

uzmi voblere i silikonce i deri.nema boljeg lijeka

DOX
ViP
ViP

Post by DOX » 23 Sep 2012, 15:50

md_bait wrote:Drugar i ja potrosili 80 kedera i ni udarac smudja. ubi nas cverglan. ima li kakvog leka Z.: Z.: Z.:
Nema ti druge nego da sacekas jos malo da cverglan prestane "sisati" e tek onda bi se moglo na kedera...Bistro
Bboy OR DIE !!!

zorle82
Piskaralo
Piskaralo

Post by zorle82 » 25 Sep 2012, 15:22

Od nedelje sam šetao pored naše lokalne reke i tražio dobro mesto da testiram boile izrađene od MASTERBIH CREAMY NUT MIX, i danas je konačno pala odluka. Našao sam dobru lokaciju na kojoj je riba poprilično aktivnija od ostalih delova reke. Šarani u reci nisu naviknuti na boile, jer se obično lovi na kukuruz, i baš me zanima kakva će da bude reakcija i rezultat.
Sutra pre posla počinjem sa hranjenjem izabranog spota i tako ću raditi sve do petka, a u subotu u ranu zoru izlazim na reku da pokušam da prevarim šarana. U reci pliva puno malih šarana od 2-4kg, jer se redovno poribljava a ima i onih od 10+, ali su jako lukavi i njih je teško uloviti, prošle godine je bio ulovljen divljak od 17kg, predivna riba i jako borbena.

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 25 Sep 2012, 17:02

Alas wrote:I danas kao i zadnjih 15 dana trazim stene Tornjaka ,ovim putem bi zamolio kolege ako neko zna gdje ima stenadi da mi javi
alas ,kad ides iz tuzle prema orasju na previlama skrenes levo i pitas za dominko svi ce ti reci on ima tornjaka i prodaje i ide na izlozbe s njima

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 25 Sep 2012, 17:04

DOX wrote:
md_bait wrote:Drugar i ja potrosili 80 kedera i ni udarac smudja. ubi nas cverglan. ima li kakvog leka Z.: Z.: Z.:
Nema ti druge nego da sacekas jos malo da cverglan prestane "sisati" e tek onda bi se moglo na kedera...Bistro
rekao sam ti dodji kod mene i imaces smudja nja nja nja a ti trosi ovako kedere uzalud

Alas
Moderator
Moderator

Post by Alas » 25 Sep 2012, 17:17

Andjelko wrote:
Alas wrote:I danas kao i zadnjih 15 dana trazim stene Tornjaka ,ovim putem bi zamolio kolege ako neko zna gdje ima stenadi da mi javi
alas ,kad ides iz tuzle prema orasju na previlama skrenes levo i pitas za dominko svi ce ti reci on ima tornjaka i prodaje i ide na izlozbe s njima
Andjelko nasao sam napokon tornjaka ,hvala ti na uputama ,nego uskoro cemo ja i dox probati kod tebe na stuku malo doci tad nam spremi upustvo gdje kako itd....

Ovaj sa bijelom glavom je moj
Image

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 26 Sep 2012, 18:01

cekam vas i ponesite za smudja jer ga ima dosta,

Post Reply

Return to “Forumska kafana”