Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
I danas kao i zadnjih 15 dana trazim stene Tornjaka ,ovim putem bi zamolio kolege ako neko zna gdje ima stenadi da mi javi
Re: Šta ste radili danas?
Drugar i ja potrosili 80 kedera i ni udarac smudja. ubi nas cverglan. ima li kakvog leka

- RubA Teslic
- Piskaralo

uzmi voblere i silikonce i deri.nema boljeg lijeka
Nema ti druge nego da sacekas jos malo da cverglan prestane "sisati" e tek onda bi se moglo na kedera...Bistromd_bait wrote:Drugar i ja potrosili 80 kedera i ni udarac smudja. ubi nas cverglan. ima li kakvog leka![]()
![]()
Bboy OR DIE !!!
Od nedelje sam šetao pored naše lokalne reke i tražio dobro mesto da testiram boile izrađene od MASTERBIH CREAMY NUT MIX, i danas je konačno pala odluka. Našao sam dobru lokaciju na kojoj je riba poprilično aktivnija od ostalih delova reke. Šarani u reci nisu naviknuti na boile, jer se obično lovi na kukuruz, i baš me zanima kakva će da bude reakcija i rezultat.
Sutra pre posla počinjem sa hranjenjem izabranog spota i tako ću raditi sve do petka, a u subotu u ranu zoru izlazim na reku da pokušam da prevarim šarana. U reci pliva puno malih šarana od 2-4kg, jer se redovno poribljava a ima i onih od 10+, ali su jako lukavi i njih je teško uloviti, prošle godine je bio ulovljen divljak od 17kg, predivna riba i jako borbena.
Sutra pre posla počinjem sa hranjenjem izabranog spota i tako ću raditi sve do petka, a u subotu u ranu zoru izlazim na reku da pokušam da prevarim šarana. U reci pliva puno malih šarana od 2-4kg, jer se redovno poribljava a ima i onih od 10+, ali su jako lukavi i njih je teško uloviti, prošle godine je bio ulovljen divljak od 17kg, predivna riba i jako borbena.
alas ,kad ides iz tuzle prema orasju na previlama skrenes levo i pitas za dominko svi ce ti reci on ima tornjaka i prodaje i ide na izlozbe s njimaAlas wrote:I danas kao i zadnjih 15 dana trazim stene Tornjaka ,ovim putem bi zamolio kolege ako neko zna gdje ima stenadi da mi javi
rekao sam ti dodji kod mene i imaces smudja nja nja nja a ti trosi ovako kedere uzaludDOX wrote:Nema ti druge nego da sacekas jos malo da cverglan prestane "sisati" e tek onda bi se moglo na kedera...Bistromd_bait wrote:Drugar i ja potrosili 80 kedera i ni udarac smudja. ubi nas cverglan. ima li kakvog leka![]()
![]()
Andjelko nasao sam napokon tornjaka ,hvala ti na uputama ,nego uskoro cemo ja i dox probati kod tebe na stuku malo doci tad nam spremi upustvo gdje kako itd....Andjelko wrote:alas ,kad ides iz tuzle prema orasju na previlama skrenes levo i pitas za dominko svi ce ti reci on ima tornjaka i prodaje i ide na izlozbe s njimaAlas wrote:I danas kao i zadnjih 15 dana trazim stene Tornjaka ,ovim putem bi zamolio kolege ako neko zna gdje ima stenadi da mi javi
Ovaj sa bijelom glavom je moj

cekam vas i ponesite za smudja jer ga ima dosta,