Kako slika NE treba da izgleda!

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

milosmk
Ribolovac
Ribolovac
Re: Kako slika NE treba da izgleda!

Post by milosmk » 19 Oct 2013, 14:22

Masterbih,svakako cu pokrenuti neku temu,gde cu uspeti da naucim mnoge stvari i budite uvereni da cu dati sve od sebe da i ljudi u mojoj okolini nauce na mom primeru. Bdelitee,hvala vam puno na podrsci,a ja cu dati sve od sebe da vas ne izneverim i pokusacu da uverim sve moje prijatelje pecarose koje poznajem da je C%R jedini nacin za bolju buducnost,oni vec vole prirodu,samo se nadam da ce shvatiti kao sto sam shvatio ja sta je ustvari pravi sportski ribolov. A Linear,ne trazim ja od tebe da mi ti oprostis,ili me razumes,to je na tebi i na svakom ponaosob,svako je drugaciji covek,pa moze da oprosti,ili ne,ili zeli da oprosti,ili ne... A potrudicu se da pokazem svima,pa i vama linear da sam shvatio sta je pravi sportski ribolov i da za mene od sada postoji samo C%R.

atoth
ViP
ViP

Post by atoth » 20 Oct 2013, 07:05

Som 60 kg uhvaćen na bućku na reci Tisi
Image

Uploaded with ImageShack.us

aha carp
Ribarcina
Ribarcina

Post by aha carp » 25 Oct 2013, 18:47

Som iz rijeke Save od 87 kilograma

Image

Image

Image

atoth
ViP
ViP

Post by atoth » 25 Oct 2013, 20:42

Žalosno a još su i slikali

rocko
Ribolovac
Ribolovac

Post by rocko » 26 Oct 2013, 09:40

Odvratno. yapa::

djmisha77
Pocetnik
Pocetnik

Post by djmisha77 » 28 Oct 2013, 11:11

Juce sam se registrovao na Vasem forumu i kada sam procitao kako vredjate momka koji je upecao sarana od 35 na Moravi nisam izdrzao da ne vam ne napisem nekoliko reci. Lako je upecati ribu na reviru! Pogotovo kada covek ima love pa potrosi po izlasku 50-100 evra. Tada svi znamo pecati! Sto neko od vas pametnjakovica nije upecao sarana na divljoj vodi od preko 20kg?! Izracunajte svi vi pametnjakovici koliko ste ukupno imali sati ili godina provedenih na vodi a velika vecina vas nikad nije ni videla ribu vecu od 10kg! Milos je detaljno sve objasnio a vi ste nastavili sa vredjanjem jednog mladog sportiste koji je 100% ispravan. Coveka nikad u zivotu nisam video niti ga poznajem ali pravi sportista je i fer igrac sto se i vidi iz njegovog posta. Bas bih voleo da vidim vas pametnjakovice kako bi ste se ponasali da vam (ne daj Boze) dodje tolika riba a imate meredov i ostatak pribora kao Milos!!!! Znam da ce admin izbrisati moj post ali isto tako znam da ce ga bar neko procitati. Slobodno neka admin obrise moj profil i trajno me banuje a ja cu se potruditi da se na Srpskom najboljem forumu vukovi sa dunava, procuje kakvi su komentari i vredjana pogotovo od strane admina koji je i zapoceo i dozvolio ovako nesto!!!!
P.S. Sram vas bilo!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 28 Oct 2013, 11:49

djmisha77,

Nema potrebe da ti bilo ko obrise post jer svako ima pravo da iznese svoje misljenje.
Krenut cu redom.
Jel ti znas sta je revir?
Izgleda da brkas pojmove komercijalnog jezera i revira.
Mozda ti tako djeluje da je na tim "kvazi" komercijalnim vodama lako uloviti ribu, otidji nekad pa probaj.
Nije svako jezero isto i nefer je trpati sve vode u jedan kos.
Druze otkud ti znas da od nas niko nije upecao ribu na divljoj vodi?

Ovakve scene su za tebe sport?

Image

Mi da smo imali pribor kao Milos, vjerovatno nebi uopste isli da pecamo jer bez odgovarajuce opreme se nemoze (ako smo sportski ribolovci).
Medjutim riba je ipak izvadjena na suvo, a ono sto se desilo kasnije nije sportski.
Pribor manje vise je nebitan.

DucicM
Piskaralo
Piskaralo

Post by DucicM » 28 Oct 2013, 12:09

djmisha77 wrote:Juce sam se registrovao na Vasem forumu i kada sam procitao kako vredjate momka koji je upecao sarana od 35 na Moravi nisam izdrzao da ne vam ne napisem nekoliko reci. Lako je upecati ribu na reviru! Pogotovo kada covek ima love pa potrosi po izlasku 50-100 evra. Tada svi znamo pecati! Sto neko od vas pametnjakovica nije upecao sarana na divljoj vodi od preko 20kg?! Izracunajte svi vi pametnjakovici koliko ste ukupno imali sati ili godina provedenih na vodi a velika vecina vas nikad nije ni videla ribu vecu od 10kg! Milos je detaljno sve objasnio a vi ste nastavili sa vredjanjem jednog mladog sportiste koji je 100% ispravan. Coveka nikad u zivotu nisam video niti ga poznajem ali pravi sportista je i fer igrac sto se i vidi iz njegovog posta. Bas bih voleo da vidim vas pametnjakovice kako bi ste se ponasali da vam (ne daj Boze) dodje tolika riba a imate meredov i ostatak pribora kao Milos!!!! Znam da ce admin izbrisati moj post ali isto tako znam da ce ga bar neko procitati. Slobodno neka admin obrise moj profil i trajno me banuje a ja cu se potruditi da se na Srpskom najboljem forumu vukovi sa dunava, procuje kakvi su komentari i vredjana pogotovo od strane admina koji je i zapoceo i dozvolio ovako nesto!!!!
P.S. Sram vas bilo!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Koja poplava tebe izbaci?
Kao prvo nemas pojma o nicemu, ja necu biti kulturan kao Boris pa birati rijeci.
Ti si jedna obicna neznalica i provokator, kretenčić obicni.
Sta ti znas sta je revir a sta komercijalna voda? Mozda si nekad bio na Miki Alasu i vidio kako se peca riba za ribom pa mislis da si pokupio svu pamet ovog svijeta.
E pa nisi, i sta ti znas ko ovde peca na divljim vodama a ko ne? Sta ako ti ja kazem da je vise od pola ljudi ovde prisutnih upecalo vise sarana nego sto si ti u svom zivotu vidio.

Idi tamo na forum "kasapi s dunava" pa tamo seri. Mrs!

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 28 Oct 2013, 14:01

Evo nazalost jos jedan 30+ saran zavrsio u raljama nekog penzionera i naravno istranziran u meso !

http://www.025info.rs/vest_5_zabava_149 ... ogram.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

carpier
ViP
ViP

Post by carpier » 28 Oct 2013, 17:25

A blato po njemu??? I još se deda slikao....Bože dragi.... B:(
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.

Post Reply

Return to “Forumska kafana”