ne daj se brz oporavakDaiwa wrote:Danas zavrsio u bolnici zbog bolova u stomaku ,doktori kazu imam sljunkaru u zuci![]()
![]()
Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Re: Šta ste radili danas?
Da Boris samo odstranjivanjem (operacijom) zuci rijesavam problem napada boli ,prisjela mi juce suhovinaMasterbih wrote:Operacija druze i sve ce biti OK, ako se budes pridrzavao ishrane kasnije...
Nista strasno...Nedaj se..
Posto je moja Majka to isto operisala tako dasam malo i upoznat o svemu , i posle operacije ponovo bi trebalo da mogu da hapam suhovinu
Sad me ocekuju male pretrage i prvi slobodan termin valja ici pod noz
Kolege hvala na podrzci
Šta ste radili danas?
Brate kad to kutarises ide isporuka iz Bosne: 10 porcija pača, 5 porcija tripica, malo dolmi i ostalog.... A rostilj kao predjelo..
pa onda po niskokaloricnim kolacima...
Hahaha jel to da ga dokrajcis ...hahahahah!!!Delboy wrote:Brate kad to kutarises ide isporuka iz Bosne: 10 porcija pača, 5 porcija tripica, malo dolmi i ostalog.... A rostilj kao predjelo..pa onda po niskokaloricnim kolacima...
Salim se naravno hahahah!!
Nije ba Beli, hoce Dela da mu vrati stanje na "normalu" (citaj - ko sto je i bilo prije operacije) kad se ovaj oporavi
Amire sretno buraz sa tim kamencicima. Nadam se da ce biti sve ok.
Uzdravlje i ne daj se
Amire sretno buraz sa tim kamencicima. Nadam se da ce biti sve ok.
Uzdravlje i ne daj se
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Poklon od supruge za rođendan pošto sam se prošle godine oprobao i u bućkanju na soma.

Uploaded with ImageShack.us

Da bih mogao da bućkam morao sam kupiti i novi čamac, jedva čekam da dođe proleće da ga stavim na vodu i počnem da pecam na Tisi

Da bih mogao da bućkam morao sam kupiti i novi čamac, jedva čekam da dođe proleće da ga stavim na vodu i počnem da pecam na Tisi

Andras cestitam na multiplikatoru i camcu ,zelim ti uspjesnu 2013 sezonu u buckanju soma ,ja cu se takodje ove sezone posvetiti malo vise ovoj disciplini , proslu sam onako usput slucajno odbuckao ...Bistro majstore