Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

AleksaVip
Keder
Keder
Re: Recepti

Post by AleksaVip » 30 Jan 2012, 20:58

Ovde se niko ne svadja,naprotiv,Kocu zelim sve najbolje i da upeca jos mnogo mnogo riba,samo branim baku od onih koji je nisu probali a potcenjuju je. Original baka ima u AUTOSPORTU a to sto pricaju da se pravi fruit mixa VDE pravi se ali to je neka kao kopija,ne bih znao kako drugacije da se izrazim. Pecao sam i na to ali mi nije davala rezultate kao prava baka.

Isuse upravu si ali mislim da su krnjaca i debeljaca vode na kojima peca kolicina a ne mamac,svi znamo da tamo peca kukuruz u raznoraznim dipovima i parfemima.Cast izuzecima kao sto je Nesa Majic koji je nasao dobitnu boilu i ne moze mu niko nista ura::

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 30 Jan 2012, 21:05

aj sada da ja zakuvam malo Di:: Di::
pecajuci na backom jarku upoznao sam jednog coveka za sada je to N.N lice .
njegov tata je prvi put napravio baku koju je pokazao mesarosu i zajedno sa njim prodavao i pecao . naravno razisli su se i deo recepta je ostao mesarosu a onaj pravi zna cica koji je prosle godine umro . neki znaju o kome pricam neki ne. boila inace stvarno mirise na bakin kolac zato se tako i zove ali je vremenom presla u tutu fruti .
inace moje iskustvo sa bakom je 50% 50% ili ne peca ili ubija , pecao na svoju baku a i na mesikinu . i ne volim bas tu boilu ali amur je obozava .
ako treba , nema potrebe !

Delboy
Guru
Guru

Post by Delboy » 30 Jan 2012, 21:17

a dali je ko probao Bracinu "Baku"????? i nemoj te se zamarati sa receptom jer nece ga niko staviti i ko napravi copy/paste sa drugih foruma prica gl.... baka je kako sto je receno jedinstvena i ima milion izvedenica...varijacija.... pecao sam i pecam sa njom.... boila do bola....

Sanadac5
Guru
Guru

Post by Sanadac5 » 30 Jan 2012, 21:18

debeli sremac wrote:aj sada da ja zakuvam malo Di:: Di::
njegov tata je prvi put napravio baku koju je pokazao mesarosu i zajedno sa njim prodavao i pecao . naravno razisli su se i deo recepta je ostao mesarosu a onaj pravi zna cica koji je prosle godine umro . neki znaju o kome pricam neki ne. boila inace stvarno mirise na bakin kolac zato se tako i zove ali je vremenom presla u tutu fruti .
inace moje iskustvo sa bakom je 50% 50% ili ne peca ili ubija , pecao na svoju baku a i na mesikinu . i ne volim bas tu boilu ali amur je obozava .
moje prvo susretanje i pecanje na 'Baku"bilo je na jezero M.Alas ...po preporuci pokojnog " SALETA" kl:: kl:: kl::

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 30 Jan 2012, 21:21

Delboy wrote:a dali je ko probao Bracinu "Baku"????? i nemoj te se zamarati sa receptom jer nece ga niko staviti i ko napravi copy/paste sa drugih foruma prica gl.... baka je kako sto je receno jedinstvena i ima milion izvedenica...varijacija.... pecao sam i pecam sa njom.... boila do bola....
Braca je svetski sampion 1:: ....dobro ti pade na um da napises al sta mislis odakle mu tajna can::
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Delboy
Guru
Guru

Recepti

Post by Delboy » 30 Jan 2012, 21:25

Braca je moj dobar prijatelj. Al sta htjedoh reci, na jednom forumu je napisano 14-15 stranica samo o baki i naravno nista od recepta... Svako moze da napravi baku ali neku svoju a BAKU po mom skromnom misljenju mogu da naprave Mesaros i Braca... E pa to bi bilo to...

darkovip
Piskaralo
Piskaralo

Post by darkovip » 30 Jan 2012, 21:33

A evo i mene...potpisujem da je baka Odlicna boila i da stvarno lovi,e sad price da je izmislio ovaj ili onaj...su izmisljanje tople vode....a admina bih molio da ove postove prebaci negde dalje posto ne pripadaju ovoj temi hm::

Sanadac5
Guru
Guru

Post by Sanadac5 » 30 Jan 2012, 21:35

Delboy wrote:Braca je moj dobar prijatelj. Al sta htjedoh reci, na jednom forumu je napisano 14-15 stranica samo o baki i naravno nista od recepta... Svako moze da napravi baku ali neku svoju a BAKU po mom skromnom misljenju mogu da naprave Mesaros i Braca... E pa to bi bilo to...
slazem se sa tobom 2::u potpuno si upravu Di::

CarpeR
Ribolovac
Ribolovac

Post by CarpeR » 30 Jan 2012, 22:13

Opet rasprave o toj famoznoj Baki. Nisam htio ništa komentirat, ali svašta se piše o njoj te o dotičnom. Ja bi samo rekao da dotični gospodin koji ju izrađuje i prodaje nije za mene gospodin nit fer ribolovac, osobno ga nepoznajem, al dovoljno o njemu govore njegova djela koja radi po razno raznim takmićenjim. Kad se izvuće loša pozicija, podvuće se rep među noge i idemo dalje, to za mene nije fer ribolovac. Al neka mu je, svatko radi kako misli da je najbolje. Al očito je da mu tamo sveta Baka nepomaže. Šta ja hoču s tim reči, da bi svi trebali dobro znati šta je presudno za uspijeh na takmićenju, LOKACIJA koja se izvuće No.1! Nikakva baka il mrki deda ne pomaže ako nema ribe! Nisam se nikad susreo s njom, i neusporavam njenu lovnost, ali ako je vjerovat stvarima koje ste vi tu iznjeli i po raznim forumima šta sve ide u nju, zaključujem da se jednostavno radi o običnome mixu koji je natrpana Ugljiko hidratima, znači da se radi o boili koja ima instant reakciju, koja je vjerojatno potkrepljena razno raznim atraktorima i aromom. I to ne košta 15 e ma da neznam koje UH nutra stavljaš. Moja slobodna procjena da vas deru minimalno 10 e previše, napominjem minimalno. I još da si kupiš jaja i rolaš sam za tih 15 e, pa netko srvarno ima visoko mišljenje o sebi. Molim da se nitko ne naljuti, jer nije mi to cilj, ljudi otvorite oči i korsitite razum ! Pozdrav

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 30 Jan 2012, 22:20

debeli sremac wrote:aj sada da ja zakuvam malo Di:: Di::
nije valjda Dule umro?

Post Reply

Return to “Boile”