Koje boile na proljece

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Vladimir Obradovic
Piskaralo
Piskaralo
Re: Koje boile na proljece

Post by Vladimir Obradovic » 21 Dec 2012, 09:28

He he,hvala na odgovoru,vec sam imao takva iskustva-uglavnom sam mislio da je do mene,los pristup(iako sam dan prije dobio ribu na isti sistem,mamac,na istom mjestu),e to su stvari koje izludjuju,ali je i bolje sto je tako jer kad bi "mesari"provalili sitem ubrzo bi ostali bez ribe u vodi

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 29 Dec 2012, 19:10

ja sam sutra na vodi i na prolece cu isto da pecam na istu domacu boilu,koja se zove VANIA,NE VANILIJA,e sad kako je ja spremam to nek ostane samo meni

DOX
ViP
ViP

Post by DOX » 29 Dec 2012, 19:31

Evo da i ja kazem svoje jedno iskustvo sto se desilo bas ovog proljeca!
Opet u pitanju je slavni River premium River,....od jeseni mi je ostalo samo ta vrsta a nisam nikako mogao sve da iskoristim i ostalo je veca kolicina a posto nevolim da mi boila dugo stoji ili suprotno da kupujem jos ako vec imam odlucio sam to isto da iskoristim!
U jedu kanticu od par litara nasuo sam vec naceti(koristeni) amino liqvid MB i par kila Rivera, to je ostojalo 5 dana prije bacanja u vodu!
Miris se promjenio a prvi sloj boile(kora) je dobila jos jedan sloj koji se stopio uz povrsinski dio boile!
najbitnije od svega toga je bilo da se jezgro boile ne promjeni :D a da brze daje signal u vodi i da nakon 2 dana uzastopnog prihranjivanja imao sam jako finh primjeraka sarana i amura!

Ovo je jedno moje iskustvo ali sa Kvalitetnim proizvodom!

Image

Jedan od ulova moze se izdvojit, mada nije krupan ipak ima svoju ljepotu kod nas ribolovaca!
Image
Bboy OR DIE !!!

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 29 Dec 2012, 19:46

Dox jarane meni vise muka od takvih primjeraka krezi:: ,nemam vise volju ni dase slikam sa takvim kapitalcima to uradim nabrzinu samo da imam u albumu krezi::
ovako

Image

Uploaded with ImageShack.us

DOX
ViP
ViP

Post by DOX » 29 Dec 2012, 20:20

Daiva jarane svaka cast! :Dtt ..all priznaj da sam mu uljepso sliku!.... krezi::

Kod nas je rijedak slucaj ove vrste sarana,...meni je vise poznat i ovaj Tandzarasti japanac nego Linear! Neznam hoce li se kolege sloziti samnom ali ako postoji jezero u BiH koje ima ovu vrstu, vrlo rado cu je posjetit!
Bboy OR DIE !!!

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 29 Dec 2012, 20:40

Iako je off, cini mi se da sam cuo da je jedan linear ubacen u Zabare? Ako me moj izvor ne vara odnosno ako on nije dobro upucen.

Andjelko jel tacno da je ubacen jedan ovakav primjerak sarana u Zabare?

Pozdrav
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Daiwa
ViP
ViP

Post by Daiwa » 29 Dec 2012, 21:35

Moj najveci je ovaj

Image

ali 2013 cu provesti vecinu ribolova na vodi gdje ima ovakvih preko 10kg krezi:: koji su lineari plus vretenci pa cemo da vidimo hoculi biti sretan dakojeg zakacim

Vladimir Obradovic
Piskaralo
Piskaralo

Post by Vladimir Obradovic » 30 Dec 2012, 06:33

Andjelko wrote:ja sam sutra na vodi i na prolece cu isto da pecam na istu domacu boilu,koja se zove VANIA,NE VANILIJA,e sad kako je ja spremam to nek ostane samo meni
Bistro kolega,a valjda ces sa nama podijeliti slike riba koje si uhvatio (pa pustio) na svoje bolile.

Vladimir Obradovic
Piskaralo
Piskaralo

Post by Vladimir Obradovic » 30 Dec 2012, 06:35

DOX wrote:Evo da i ja kazem svoje jedno iskustvo sto se desilo bas ovog proljeca!
Opet u pitanju je slavni River premium River,....od jeseni mi je ostalo samo ta vrsta a nisam nikako mogao sve da iskoristim i ostalo je veca kolicina a posto nevolim da mi boila dugo stoji ili suprotno da kupujem jos ako vec imam odlucio sam to isto da iskoristim!
U jedu kanticu od par litara nasuo sam vec naceti(koristeni) amino liqvid MB i par kila Rivera, to je ostojalo 5 dana prije bacanja u vodu!
Miris se promjenio a prvi sloj boile(kora) je dobila jos jedan sloj koji se stopio uz povrsinski dio boile!
najbitnije od svega toga je bilo da se jezgro boile ne promjeni :D a da brze daje signal u vodi i da nakon 2 dana uzastopnog prihranjivanja imao sam jako finh primjeraka sarana i amura!

Ovo je jedno moje iskustvo ali sa Kvalitetnim proizvodom!

Image

Jedan od ulova moze se izdvojit, mada nije krupan ipak ima svoju ljepotu kod nas ribolovaca!
Image
Cestitam druze,Masterbih je boila na koju svi ostvare ulov,izgleda da je zbilja vrhunski proizvod

Vladimir Obradovic
Piskaralo
Piskaralo

Post by Vladimir Obradovic » 30 Dec 2012, 06:38

Daiwa wrote:Dox jarane meni vise muka od takvih primjeraka krezi:: ,nemam vise volju ni dase slikam sa takvim kapitalcima to uradim nabrzinu samo da imam u albumu krezi::
ovako

Image

svaka cast,prelijep je

Post Reply

Return to “Boile”