Marine halibut pellets
Moderator:Masterbih
Jednog prolječa lovio a i prihranjivao sam sa Marine halibut pellets od 20 mm i bio sam zadovoljan. Tope se polako i šaran se brzo privikne na njih i voli ih.
Re: Marine halibut pellets
Halibut pelet 20 mm u kombinaciji sa pop-upicom od banane za mene jako dobra kombinacija i redovito donosi krupniju ribu.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
peletu su dobre i moze se koristiti u vise nacina,od prihrane pa do mljevenja pa pravljenje boili od njih
isto ja koristim pelete za hranjenje pastrmki ,pelete sameljem i onda u mix odlično mise pokazalo ,ali to je za toplu vodu
u spod mixu nezamjenjive od najsitnijih do krupnih.... pretezno koristim visokoproteinske sa ribljih farmi....
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina
Više od Vas pise o peletima za hranjenje pastrmki. U veyi ovoga imam dve pitanja.Ivo carp wrote:isto ja koristim pelete za hranjenje pastrmki ,pelete sameljem i onda u mix odlično mise pokazalo ,ali to je za toplu vodu
1. Gde se može nabaviti? (gledao sam na više mesta gde se prodaje stočna hrana, ali ni nisu čuli o ovome)
2. Da li neko voljan da napiše recepturu, kolju koristi za izradu bojla od ovog peleta?
Marine halibut pellets
Ja obicno odem na naku od ribljih farmi, kojih u toku rijeke Neretve ima puno, uvalim se u magacin i pokupim vise vrsta paleta, tako sam ih ja nalazio, mozes da narucis preko neta ali su vrece od po 25 kg i vise i onda obicno zaglavis sa jednom vrstom... Recept... Hmmm sad nemoj te se smijati ali ja sam ovo pravio i dobijao ribu na to.... Sameljem palete, sameljem hranu za cuke, onda betain, GLM, i tada sam imao tecni 3D nutrin.... Sve to fino smuckam sa jajima, rolam i kuham.... I raspali....
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=43.865795,18.412001
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=43.865795,18.412001
Kvalitetne hrane za pse imaju vrlo interesantnih sastojaka,pročitajte sastav možda se iznenadite
http://kocophotolog.blog.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima tih peleta u Pazovi,ako slucajno nestane naruci se brzo ..ako budes hteo lako cemo to resiti!BT Carp Fishing Team wrote:Više od Vas pise o peletima za hranjenje pastrmki. U veyi ovoga imam dve pitanja.Ivo carp wrote:isto ja koristim pelete za hranjenje pastrmki ,pelete sameljem i onda u mix odlično mise pokazalo ,ali to je za toplu vodu
1. Gde se može nabaviti? (gledao sam na više mesta gde se prodaje stočna hrana, ali ni nisu čuli o ovome)
2. Da li neko voljan da napiše recepturu, kolju koristi za izradu bojla od ovog peleta?
A sto se tice recepta,osetili smo kako neko moze da te ubije u pojam kad neko pored tebe vadi ribu na ribu
One pelete iz Beceja covek samelje i samo od tog rola te njegove boile,nekad klot a nekad doda necega,nije hteo reci sta i kada peca u onom Zablju to je cudo kako riba grize na to
Skoro sam procitao da jedan svetski sarandzija preporucuje upotrebu peleta u miksevima pa ko voli da pravi sigurno nece pogresiti,ipak su te pelete smislili strucni ljudi,da kazem,idealan balans svega sto ribama treba,tj.sto vole da jedu...
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Kad sam pecala na Halibut pelete nikad nisam došla bez ribe kod kuči