prda wrote:Mozda nisam bio jasan,inace sam takav pa nije ni cudo sto su odgvori raznoliki.
Hteo sam da pitam:
Kad napravis miks od raznih brasana,naprimer iz zdrave hrane tu ne bi trebalo da bude apsolutno nikakve hemije,barem nam tako kazu oni sto prodaju![]()
Pod hemijom sam mislio na atraktore,arome,aminokiseline i slicne dodatke u tecnom i praskastom stanju koje trpamo u boile.
A parfem je inace jedna vrsta dipa koja sluzi iskljucivo za dipovanje kukuruza,i stvarno mirise na parfem,posto ja mogu slobodno pojesti svaku boilu koju napravim i liznuti svaki dip koji uradim pretpostavio sam da je i to nesto normalno.
Tu sam se malo zajebucno,umocio sam prst u dip i liznuo da vidim kako deluje,jer svaki dip reaguje u drugom delu usta,ljuti,kiseli,slatki,deluje smesno ali nikad nisam imao problem do tada
Uglavnom pocelo je da mi gori na jeziku i kako se lucila pljuvacka koju sam normalno progutao,pocelo je da pece u grlu pa u stomaku,malo sam pousao to da sredim sa sokom,i na kojekakve druge nacine,medjutim posle jedno dva sata sam povratio dusu vise puta,zavrsio u hitnoj pa na infuziji jer nisam mogao prestati sa povracanjem,prvo sam posumnjao da je to u pitanju i uradili su analizu da bi znali kako da me lece,najvise u njemu je bilo one zajebancije sto se koristi u flasicama kao aroma za kola.
mada je to dobra stvar za neke jer sam za par dana smrsao pet kila
Sta reci, koju posluku porati?
Hoces Ti svasta probat.
Sad znam od koga je Limar ucio i ko mu je VELIKI BRAT!
PS: Ako stvarno ti koji prave taj parfem, dip, kako god ga zvali, koriste te arome za kola, pa nista drugo ne mogu reci nego da NISU NORMALNI!