Kelp i spirulina
Moderator:Masterbih
Ne ulazim u to koji je bolji, tj. svako ima nekog svog favorita i misljenje, ali samo zelim da kazem kako se po gustoci nemoze odrediti kvalitet proizvoda.
Danas je najlakse dobiti gustocu, a unutra vam upakovati smece.
CCMoore nisam probao, a za Nutrabaits znam od ranije da je sasvim OK jer sam ga u par navrata koristio.
Danas je najlakse dobiti gustocu, a unutra vam upakovati smece.
CCMoore nisam probao, a za Nutrabaits znam od ranije da je sasvim OK jer sam ga u par navrata koristio.
Re: Kelp i spirulina
Kada dodjem kuci postavicu Ti Beli sliku kelpa kojeg imam kuci pa da vidis da stvarno nevalja ma sta reci nego sama voda

Daiwa wrote:Kada dodjem kuci postavicu Ti Beli sliku kelpa kojeg imam kuci pa da vidis da stvarno nevalja ma sta reci nego sama voda![]()
![]()
OK svaki savet prihvatam pogotovo onaj iza kojeg stoji rezultat,hvala ti kolega Daiwa...na pomoci,uvazavam sugestiju 100%
Bistroo Belii ,evo kao sto sam Ti i obeco usliko sam kelp da vidis kako je bistarDaiwa wrote:Kada dodjem kuci postavicu Ti Beli sliku kelpa kojeg imam kuci pa da vidis da stvarno nevalja ma sta reci nego sama voda![]()
![]()

Uploaded with ImageShack.us
hvala kolegaDaiwa wrote:Bistroo Belii ,evo kao sto sam Ti i obeco usliko sam kelp da vidis kako je bistarDaiwa wrote:Kada dodjem kuci postavicu Ti Beli sliku kelpa kojeg imam kuci pa da vidis da stvarno nevalja ma sta reci nego sama voda![]()
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Nema na cemu tusmo dase pomazemo koliko znamo i umjemo bistroooo!
Tako je kolega,jos jednom hvala na savetu!!Daiwa wrote:Nema na cemu tusmo dase pomazemo koliko znamo i umjemo bistroooo!
A nemoj tako Sonic, pa od jarana Ti velikog firma koristi CC Moore sastojke i boila im je zasnovana na CC Moore produktima a Ti indirektno se malo sad kenjas i po CC Moore-u. Da nije mozda pukla ljubav ?Sonic wrote:@ Beli 059
Ovo CC misliš na CC Moore.
Ako je tako, po čemu zaključuješ da je CC Moore Kelp bolji od Nutrinog.
Meni osobno moorov se čini ko bistra voda naspram Nutrinog. Zbog toga i pitam.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
@Daiwa..kolko se sječam, jednom si napisao da mi se više nečeš obračat na postove...no ne smeta! Kad mi se več obračaš na post, molim te da ne izvrčeš moje postove u ono što tebi u datom trenutku odgovara. Aj molim te reci di sam rekao da CC Moorov Kelp ne valja.
Nadalje, prema Believom pisanju stvarno sam dobio dojam da nekako zna koji je daleko bolji i ljepo sam ga pitao jer me interesiralo. Odgovorio mi je kako je i ja sam mu se ljepo zhvalio što mi je odgovorio. Jel tu nastao neki problem?
Izraz bistra voda nikako ne znači da nešto nevalja ili da tekučine rijeđe konzistencije su lošija od one gušče (u ovom slučaju kelp)
No po nečem drugom se može zaključit (usdim se reč znat) dali je neki hranjivi dodtak našim boilama bolji od neke firme naspram istom proizvodu druge firme.
E...o tome uopče ne žlim ovdje pisat jer budem sigurno dobio
nekih koji još mnogo toga moraju probat da bi za to imali pravo ili da bi uopče mogli nešto pametnog napisat.
PS Daiwa...ako ti kažem da i ja koristim Moorov kelp, nadam se da nečeš svoj bacit u smeče
Nadalje, prema Believom pisanju stvarno sam dobio dojam da nekako zna koji je daleko bolji i ljepo sam ga pitao jer me interesiralo. Odgovorio mi je kako je i ja sam mu se ljepo zhvalio što mi je odgovorio. Jel tu nastao neki problem?
Izraz bistra voda nikako ne znači da nešto nevalja ili da tekučine rijeđe konzistencije su lošija od one gušče (u ovom slučaju kelp)
No po nečem drugom se može zaključit (usdim se reč znat) dali je neki hranjivi dodtak našim boilama bolji od neke firme naspram istom proizvodu druge firme.
E...o tome uopče ne žlim ovdje pisat jer budem sigurno dobio
PS Daiwa...ako ti kažem da i ja koristim Moorov kelp, nadam se da nečeš svoj bacit u smeče
Ufff kad ja objavim post, ode baba sa kolačima
Ajde...dobro....možda moje pisanje nije najrazumljivije ali stvarno spominjem jedan (1) proizvod firme CC Moore, a ne cijelu firmu...
"Stvarno nisam sljep ili paradni konj pa da nebi vidio oko sebe".
Ajde...dobro....možda moje pisanje nije najrazumljivije ali stvarno spominjem jedan (1) proizvod firme CC Moore, a ne cijelu firmu...
"Stvarno nisam sljep ili paradni konj pa da nebi vidio oko sebe".