Sta mislite, hemija ili ne?

Miksevi, komponente, arome, aditivi i ostala hemija..

Moderator:Masterbih

Beli 059
Filozof
Filozof
Re: Sta mislite, hemija ili ne?

Post by Beli 059 » 06 Dec 2012, 16:09

prda wrote:Druze moj ako mislis da je to tako ja cu zakazati mec izmedju dve ekipe,jedna master bih druga od tih koji pecaju na tu zajebanciju,i bicu srecan da sedim sa strane i nesto naucim.
Garantovano bi pristali,jos ako je neka kinta u pitanju pa jednu utakmicu na njihovom terenu jednu na vasem,jos kad bi neka kinta bila u pitanju to bi bila sigurica jer pecaju kupove,isljucivo gde su dobre kotizacije.
Naravno pobednik meni mali procenat
Prdo:
Sto se tice Stanislava Sepecana i Zorana Majstorovica koji su nam to medju prvima prezentirali jos daleke 2009,i pokusali da sa time otpecamo (na svetskom)vec tada su jasno govorili u kojim situacijama taj mamac moze igrati i koji su preduslovi za rad odnosno primenu mamca-parfema....a sto se tice tekme....
Nekudi konja kojeg nisi jaho...kazu nasi stari....

admin
Site Admin
Site Admin

Post by admin » 06 Dec 2012, 17:00

Beli 059
Nema potrebe da dokazujes bilo sta jer je taj clan banovan upravo zbog iznosenja neistine i pokusaja sporednog reklamiranja, a njegove price su zasnovane na lovackim (lazima) ili onim iz kafane (pijanskim)!
To moze na nekim drugim forumima, a ovde NE!

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 07 Dec 2012, 21:38

prijatelju Admine ,ja nepijem niti sam lovac,tako da nema ni lovackih lazi niti pijanih prica iz kafana
Neznam ko si ni odakle si ,ali sam rad dogodine doci pa da se oprobamo malo na vodi,naravno bez alkohola sto se mene tice,pa popricamo ko ljudi.

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 08 Dec 2012, 08:17

Sad sam na ILC procitao da sam banovan zbog reklamiranja Melega,takodje da ni ti nepecas,tako da ostaje poziv samo za druzenje.
I da nezaboravim,a to sam vec bio naglasio Meleg neproizvodi boile vec dve godine i nesto vise,bio je neki pokusaj sa drugima,ali to neradi.
Tako da neznam na koji nacin je reklamiranje,ako nesto nepostoji,izvinjavam se ako je to bio povod za raspravu,ali sam mislio da znate ili ste barem procitali

draganovic
Piskaralo
Piskaralo

Post by draganovic » 08 Dec 2012, 17:15

Posto ga vec nekoliko puta spominjete u kratko vrijeme koji je to forum, ili sta vec - ILC? hm::

Delboy
Guru
Guru

Sta mislite, hemija ili ne?

Post by Delboy » 08 Dec 2012, 18:52

I Love Carp je forum, Srbijanski, posvecen iskljucivo saranskom ribolovu.

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 09 Dec 2012, 05:33

Tamo su poceta mnoga lepa prijateljstva,koja se i dan danas odrzavaju.
Evo ima jedan sa ovog sajta sa kojim sam se upoznao preko ILC otisli na pecanje i covek par puta srusio svoj rekord za jedan ribolov,doduse bilo je davno,tad je bio majstor a sada je velemajstor za sarana 1::
Odosmo od teme.
Postavio sam ovo pitanje jer me zanima da li se treba trpati gomila dodataka na osnovni miks ili sam samo ja ludak koji to pokusava smanjiti.
Uglavnom kako mi se cini nisam jedini,pa sam zahvalan na odgovorima a verujem da je i drugima znacilo,koji se neusudjuju da pitaju a nisu sigurni.

Post Reply

Return to “Komponente i ostala hemija”