Dipovi
Moderator:Masterbih
Re: Dipovi
dip je sastavni deo svakog vida pecanja bilo na divljim bilo komercijalnim vodama.Normalno osim kupovnih pravim i sam neke svoje varijacije.po nosacu arome ih delim po godisnjem dobu i po vodi na kojoj pecam,pa opet ih mogu podeliti i po sastavu tako da su varijacije bezbrojne.Odgovor na pitanje je.Uvek ih nosim cesto koristim i misljenja sam da u nekim slucajevima mogu da ti spasu izlazak na vodu.
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
Koristim ih i jako su mi bitni, kao sto kolega rece nekad su mi spasavali ribolov!
Od Masterbih koristim amino umakaljku koja mi se extra pokazala.
Od Masterbih koristim amino umakaljku koja mi se extra pokazala.
Bez SBSovog M1 dipa vise ne idem ni u setnju!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
vecinu dipova pravim sam a ostatak je sbs,a bio sam prisutan na sajmu u novom sadu kad je toni mils pokazivao kako se prave dipovi i sta se sve moze od dipa,veliki covek saranskog ribolova
Nebi bilo lose da podijelis malo info u dijelu gdje su testeri 
Dipove pravim sam, malo imam kupovnih, ali najdraži su mi moji dipovi
!!
Vecinu dipova pravim sam ali ima i onih koji su jako dobri i kupovni,sad ocekujemo od MB neku bombu..hhahah

Ali su zaista kako kaze kolega,nezaobilazni deo u torbama pri svakom izlasku na vodu a nekad mogu biti i presudan.

Ali su zaista kako kaze kolega,nezaobilazni deo u torbama pri svakom izlasku na vodu a nekad mogu biti i presudan.
koristim gotove kupovne od Melega i SolareveBeli 059 wrote: ali ima i onih koji su jako dobri i kupovni,sad ocekujemo od MB neku bombu..hhahah, a nekad mogu biti i presudani.
![]()
Andjelko bilo bi lepo kada bi podelio svoje iskustvo sa nama u pravljenju dipa HVALA