revilo wrote:samo 2400 funti prava sitnica , ali uhvatiti ovolikog sarka uffff
Kolega neznam dali stvarno mislis daje 2400£ puno ili malo ? Ali mi nakako zvuci ironicno 2400£ sitnica ili si stvarno mislio daje sitnica, po meni cjena i jeste sitnica jer kad se stavi na papir i olovku po osobi ispadne 172£ za 7dana sto po danu izadje 24,5£ sto dodje u evrima 28,5€ po danu sto je skuplje od Pelagiceva za 8€ po danu .
Naravno necu da kazem da pelagicevo nevalja, bas suprotno super voda ali jos u pelagicevu nepliva riba od 45kg .
Cak jezero mogu rezervisati samo 6 ribolovaca ali je cjena 400£ 7dana po osobi sto je za mene isto povoljno

, a evo i objasnjenja moja malenkost ide u oktobru u Italiju .
Ali idemo organizovano preko jedne prodavnice ribo opreme i moram da platim 393£ za 7 dana ,a normalno kosta 236£ ili 280€ znaci uzimaju nas lopatom ali toje biznis

.
Ja sam htjeo da sam organizujem za sebe i prijatelja ali nemoze jer navodno te pozicije koje smo mi htjeli citav 9i 10mjesec su zauzete mada ja licno sumj´njam ipak take vode rade na vece organizacije , Tarik je svjedok jer on mije pisao upit jer sam slab sa engeskim .
ovde se mogu pogledati cjene
http://www.carpe-france.com/the-lakes.php" onclick="window.open(this.href);return false;
PS:zalosno je dase ovde na forumu nemoze skupiti ni 10 ljudi dase odradi neko poznato jezero